| MariaMrr a întrebat:

Buna TPU.
De curand am cunoscut un baiat. ma rog nu chiar de curand, il stiu de vara trecuta dar abia acm cateva saptamani am inceput sa vorbim. El a avut o relatie cu cea mai buna prietena a mea. Am discutat si cu ea, a zis ca nu mai simte nimic pt el, si nici el pt ea.
Acum cateva zile mi.a spus ca ma place, ca sunt frumoasa etc, iar a doua zi pur si simplu m.a sarutat de 2 ori cu forta, iar a 2-a oara nu stiu dc. dar mi.a placut. Iar de atunci nu a mai vb cu mn, sau a vorbit dar mai mult in sictir.
El este zodia fecioara si stiu ca ei nu prea obisnuiesc sa fie dragastosi. dar nici eu nu stiu ce sa fac. se uita frumos la mn, glumeste cu mn. dar are momente cand aproape ca nu ma observa.
Simte cv pt mine si ar trebuii sa fiu eu mai indrazneata, sau doar m.a sarutat si atat?

3 răspunsuri:
| ZuzuMissy a răspuns:

Poate ca ii place de tine si o simtit sa te sarute...cel mai sigur il poti intreba pentru ce a fost sarutul

| cristimihailov a răspuns:

Uneori pentru a reusi in viata, tu trebuie sa fii cea cu initiativa.

Baieti mai gasesti, dar prieteni un pic mai rar.

Asa ca vorbeste cu prietena ta, explica-i ce s-a intamplat, si spune-i sa te ajute sa il preiei sau nu.

Poate ea stie anumite lucruri pe care tu nu le stii despre el. Ia referinte de la ea. Ce probleme are, ce chestii neplacute cunoaste despre el, daca ti-l recomanda.

Ea nu mai simte nimic pentru el, asa cum zici tu. Deci ajut-o sa scape. Ca sa devina liber pentru unul care o merita.

Daca in urma discutiei iti reiese ca poti sa te dai la el, du-te la el si ia-l simplu la intrebari de genul: de ce odata ma saruti si alta data fugi de mine?

Esti prost sau nesimtit?

Si lasa-l sa raspunda...

In general abordarea simpla, fara interpretari si clara este cea care te poate scoate din necazuri.

Daca tu te dai la el, prietena ta ar putea sa se simta ca este tradata. Poate nu are motive, dar dupa cum stii, intotdeauna altul este vinovat. Chiar daca nu pe buna dreptate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai în banca ta și timpul va spune ce fel de băiat este.
Tu ești la un pas să te îndrăgostești de el, iar el posibil să-ți rănească sentimentele, fii mai conservatoare, nu accepta totul din prima.
Pa, pa.