Probabil nu`i place cum saruti sau s-a impacat cu fosta.Sau orice alt motiv intre cele doua: munca, accident, durere la 2m de., te tine in suspans, etc.Nu dispera, te va cauta el daca mai vrea ceva.Sa`i fi spus cineva ce? Ai ceva pe constiinta? Era ideal sa incepi cu aia. Spune`ne toate secretele tale murdare care crezi ca l`ar fi tinut la distanta de tine.Nah, nu cred, orice i`ar fi spus cineva, daca te placea indeajuns de mult, nu i`ar fi pasat de asta.
Și de ce anume nu-mi spune clar motivul pentru care nu vrea sa mai vorbim? Pur și simplu când ii cer o explicatie, mă lasă cu seen.
Pentru ca nu`i pasa.Chiar este atat de greu de inteles? Daca ii pasa, nu mai erai in situatia asta acum.Da`i ignore si tu apoi cauta`l pe urmatorul, care poate chiar te va aprecia.
Nu cred c ai facut tu vreun pas gresit dar ceva l a facut cu siguranta sa dea inapoi...e posibil sa fii fost influentat negativ de cineva ceea ce inseamna ca e usor de manipulat. Ori are complexe personale in legatura cu fetele si, de ce nu, poate i-a starnit interesul alta fata. O sa ti dai tu seama cum sta treaba ca doar esti fata si simti...
Cred ca doar tu ai parerea ca au mers bine intre voi intalnirile. Ceva nu i-a placut la tine si prefera sa nu ti raspunda decat sa stea la discutii, nu prea au rost discutiile ca v ati vazut doar de 2 ori. Treci peste.