anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU de curand am inceput sa ma tot cert cu iubita mea. sunt cu ea de 1 an si 3 luni. ma cert din cauza ca e ea geloasa pe una pe care eu abia o mai salut(ma dispera fata aia) si iubitamea are gura mare comenteaza aiurea si daca ma cert pe un motiv ia mai baga cateva ca sa ne certam si mai mult. Vreau sa devin nepasator sa pot sa o uit. sa nu mai am sentimente pentru ea pentru ca deja nu mai pot am cam lasat ca prostu. d la mine. mereu primsc telefoane inchise in nas, urlete, urlam amandoi dar ea incepe mereu... m-am saturat insa nu pot. tot o iubesc. cat de cat m-am indepartat dar vreau de tot. ce as putea sa fac va rog ajutati-ma funda :* multumesc

Răspuns Câştigător
| Evil1nside a răspuns:

Indeparteaza-te usor usor. daca o faci deodata...iti va fi super greu happy..am avut si eu specimen de genu..si m-am lasat la "mana mea". daca ii spui ce nu iti convine.o sa inteleaga.da pe moment happy. vrei sa te indepartezi? usor cu convorbirile la tel..mai rar va intalniti.nu e nimeni dator sa suporte..inchiderea tel..in nas si nici urlete happy.be smart not stupid happy. daca iti doresti cu adevarat o sa te indepartezi usor, usor! happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca e geloasa inseamna ca te iubeste mult si gandul ca o poti parasi pentru alta o dispera, vorbeste cu ea si poate o convingi ca ea e singura din viata ta si trebuie sa si revina daca mai vreti sa continuati relatia [de uitat nu cred ca o poti uita asa usor din moment ce aveti ceva vechime impreuna]

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ce nu-ti convine la ea. Zii ca nu ai nicio treaba cu tipa aia, ca nu e vina ta ca e disperata.

| RetardedRacoons a răspuns:

Da-i papucii inainte sa tii dea ea tie, las-o sa fiarba in suc propriu macar o saptamana doua si n-o primi inapoi decat dupa ce intelege care-i treaba.