| nickilover a întrebat:

Buna TPU. De curand am observat ca am niste excrescente, ca niste negi, pe labiile mici, pe interior, vreau sa va spun ca nu am avut contact sexual normal/anal niciodata, doar oral si neprotejat de cele mai multe ori. Momentan nu pot ajunge la ginecolog... ce credeti ca poate fi? Multumesc!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil sunt negi genitali (veruci), cauzati de infectia cu HPV, fiind vorba de o boala sexuala contagioasa.
Ti-as recomanda sa mergi de urgenta la un medic ginecolog, pentru a primii tratament adecvat, iar pe viitor nu mai face sex neprotejat, fiindca exista si tulpina de HPV, care produce cancer bucal (la gura).

https://www.tpu.ro/utilizator/aclgxf/raspunsuri/
https://doc.ro/......aza-corect

| nickilover explică (pentru Violleta2022):

Of…multumesc!… cand voi avea timp sa merg la ginecolog, cum ii voi explica situatia? Adica daca ma intreaba daca mai sunt virgina si eu ii spun ca da, dar sunt suspecta de HPV. va crede ca-l mint?

| mihai69 a răspuns (pentru nickilover):

Pe ginecolog îl doare fix în pix dacă mai ești tu fecioară sau nu.
În plus, HPV poți lua destul de ușor, chiar și fără contact sexual, ba chiar și dacă ai totuși unul, și protejat pe deasupra. Atât de parșiv e virusul ăsta.
PS - trimite-ți și partenerii la medic, să nu dea mai departe!

| nickilover explică (pentru mihai69):

Multumesc mult, Mihai! Ai dreptate, dar asta este adevarullaughing si nu vreau sa creada ca-l iau la misto… sunt virgina, insa am avut contacte sexuale orale neprotejate. Suna ciudat, nu?

| stef87 a răspuns (pentru nickilover):

Nu suna ciudat deloc si medicului nu ii pasa anumite lucruri; daca te intreaba ceva, raspunde-i sincer, sa aiba imaginea corecta a problemei; el va stii cel mai bine ce e de facut.

| mihai69 a răspuns (pentru nickilover):

Știi, francezii au o denumire pentru fetele în situația ta: "fausse vierge" (google it). Faptul că nu ai făcut (încă) sex vaginal nu prea te mai califică drept o virgină (o ființă pură, neatinsă).winking
Dar asta e altă discuție. Cu medicul e bine să fii cât mai sinceră. Repet - nu e treaba lui să te judece, el are nevoie de toate detaliile ca să poată pune un diagnostic cât mai bine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru nickilover):

Adevarul este ca NU mai esti virgina, odata ce ai avut deja sex oral si probabil te-ai jucat cu pensiul si pe vulva, de aici si infectia asta cu veruci, provocata de HPV, care-i o boala cu transmitere sexuala.