anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
De curand i-am spus unei fete ca o plac ea mi-a explicat ca e intr-o relatie momentan dar totusi acepta sa iesim in oras sa ne plimbam in parc si din cate am observat nu se supara daca ii mai fac cate un compliment sau o ating, vreau sa stiu daca dupa parerea voastra am o sansa cu ea pentru mine fiind prima fata pe care chiar o plac.Totusi in ultima saptamana a inceput sa ma evite nu cred ca am facut nimic sa o distantez. Chiar imi place fata asta si vreau sa fiu cu ea.

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Pune-te in locul ei. Ai o relatie fericita cu o fata si la un moment dat vine o alta fata, ceva cu potential, care ti-a starnit interesul, dar care nu se ridica la nivelul relatiei tale actuale. Ai lasa-o pe actuala pentru fata asta care insista la tine? E usor sa fortezi oamenii si sa ii tentezi intr-o anumita directie, dar asta nu inseamna ca e si corect. cred ca ea chiar tine la iubitul ei si nu e interesata de o relatie cu tine. Matur din partea ta ar fi sa nu insisti sau sa fortezi lucrurile. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Daca va simti asa, cand se vor termina lucrurile cu actualul, s-ar putea sa vina la tine, daca ai reusit sa ii starnesti interesul. Succes happy

| FanulMeu a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Daca erea asa cum ai zis tu "o relatie fericita" sunt mai mult ca sigur ca nu ar fi avut timp sa il petreaca cu mine, si totusi cred ca daca nu ar fi fost interesata iar fi spus actualului despre sentimentle mele.
Oricum ai dreptate nu insist las lucrurile sa decurga in ridmul.

| FanulMeu a răspuns (pentru FanulMeu):

Si nici nu i-as fi spus fetei ce simt pentru ea dar "iubitul ei " prefera sa stea acasa la pc decat sa iasa cu ea ceea ce ma enerveaza,

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru FanulMeu):

Nimeni nu a spus ca relatia ei e perfecta odata ce are timp sa se uita si la alti baieti. Dar probabil sta sa se gandeasca daca problemele lor sunt ireparabile sau daca se mai merita sa lupte pentru relatia lor. Tu i-ai atras atentia, dar nu poti spune ca ai dat-o peste cap, altfel il lasa pe el demult si venea la tine. happy

6 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Intrebarea mea e daca iti doresti cu adevarat o tipa ca asta. Pentru ca dupa cateva luni de relatie se va plimba in acelasi parc, va primi aceleasi complimente, atingeri si declaratii de la un alt tip... Si o sa ii placa la fel de mult cum ii place acum!

| FanulMeu a răspuns (pentru Oana92):

Nu cred ca e genul sunt mai mult decat sigur ca daca acutalul ei prieten ar fi stat mai mult cu ea nu ar fi vorbit cu mine sau nu ar fi aceptat complimentele si mi-
ar spune sa ma opresc

| Dragonitandee a răspuns:

Poate ea nu stie cum sa ii spuna ca nu ar mai vrea sa fie cu el sau poate nu stie ce sentimente are. Unele fete pot fi confuze mai ales daca fara aceasta are pentru prima data o relatie. Lasa lucrurile sa curga de la sine. Bafta!