| alexandra0202 a întrebat:

de curand m-am impacat q prietenul meu. Am avut o pauza care nu mia priit prea bine. Noi ne-am certat deoarece eu am aflat in timp ce eram q el el mai umbla cu alte fete aceste lucruri s-au intamplat timp de un an iar eu cand am aflat am plecta cu prietenul lui cel mai bunsad stiu ca nu am facut bine dar am reactionat la nervi. In timpul acestei despartiri de 2 lunni unde a continuat sa faca acelasi lucru adica schimba fetele ca pe sosete.Acum ne-am impacat iar dar imi e frica sa nu faca din nou ce facea pana acum adica eu chiar il iubesc foarte mult si asta im zice si el a trecut o luna iar eu vad ca deocamdata nu a facut nimic greav adica ce ma mai supara ca are momente cand deodata incepe sa vorbeasca diferit si il intrebare de ce si nu imi raspunde, iar la el la scoala exista foarte multe fete care se dau la el(asta mia ziso el)! voi ce parere aveti? Oare ce as trebui sa fac? Ce as putea sa ii fac sa ii zic pentru a se schimba?

7 răspunsuri:
| Încrucişătorul a răspuns:

Tu pleci de langa el si vrei sa se milogeasca de tine?
Bine face. Daca esti afurisita si ignoranta...

| alexandra0202 explică (pentru Încrucişătorul):

Nu cred ca o persoana afurisita si ignoranta l-ar fi iertat atata si ar fi stat atat cu el...insa el m-a facut sa plec de langa el nu am plecat de nebuna

| Încrucişătorul a răspuns (pentru alexandra0202):

Atunci vezi-ti de drum.
Atata drama telenovelista... banuiesc ca esti putin matura de a nu mai sta cu nesimtiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra,nu vreau să te dezamăgesc, dar poate vei lua în considerare ce voi spune eu.
Ai făcut o teribilă de mega mare greşeală împăcându-te cu el.Te laşi purtată de val datorită sentimentelor şi nu e bine în această situaţie.
Gândeşte-te puţin! Dacă te iubea precum afirmă, mai avea nevoie de alte tipe când avea la tine tot ce găsea şi la altele?
Nu vei avea niciodată linişte.Mereu te vei gândi că poate, e cu altcineva.
Depinde doar de tine ce vei face pe viitor, dar gândeşte cu cap, până nu e prea târziu.

Şi o persoană rar se schimbă. ţine minte asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi încă ceva...cât timp aţi fost 'în pauză, despărţiţi', făcea tot posibilul să îşi îndrepte greşeala, în cazul în care evident te iubea cu adevărat.
Nu se combina din nou şi din nou cu altele.

| Angelaaa a răspuns:

El: Iarta-ma.
Ea: Tine paharul asta!
Baiatul ia paharul.
Ea: Acum tranteste-l pe jos!
Baiatul il tranteste, paharul se sparge in zeci de bucati.
Ea: Acum spune-i " Iarta-ma " si vezi daca se reface

Ceva de genul esti si tu, incerci sa repari ceva ce nu se poate.
1. te-a inselat pentru un an de zile, deci e mare nesimtit;
2. in pauza pe care ati facut-o nu s-a deranjat sa te caute sau sa se cuminteasca, ba chiar a continuat sa schimbe fetele
3. nu stiu cum si de ce v-ati impacat dar e cea mai mare greseala a ta.
El nu se va schimba. daca nu a facut-o in atata timp nici nu o va face, o are in sange, asa e el, nu ii poti face nimic.
Tot ce ar trebui sa faci e sa mergi inainte, oricat de greu ti-ar fi dar daca ramai cu el iti va fi si mai greu iar tu esti singura care o sa sufere!

| Andreeeead a răspuns:

Pai alexandra..ar trebui sa vorbesti pentru ultima oara treaba asta cu el. si sa-i spui ca intelegi ca sunt multe fete care se dau la el pentru ca sigur si la tine se dau alti baieti...dar spune-i ca tu nu poti sa mai ai atata incredere in el mai ales dupa treaba aia..si spune-i ca daca simte ca nu se poate abtine din a iesi cu alte fete sau ce face el...mai bine sa o lasati balta ca asa numa tie iti faci rau si poate si luii.