| DieHarD a întrebat:

De curand m-am imprietenit cu o fata,ne intelegeam foarte bine, vorbeam despre orice si alte chestii.Cu 1saptamana in urma a inceput sa se comporte ciudat,a zis ca a inceput sa minta doar ca sa fie pe placul meu,a devenit mai rea,imi raspunde in sictir.Ea este mai baietoaica si a zis ca uraste sa i se zica 'Te iubesc' si ca nu i place iubirea,dar cu mult timp in urma a avut multe relatii si a zis ca il iubea foarte mult pe un baiat, ciudat a zis ca uraste iubirea.Intrebarea mea este:merita sa stau cu astfel de fata?, daca da cum as putea sa abordez o astfel de fata.

Răspuns Câştigător
| ๖ClaSSic a răspuns:

Pai uite iti dau un sfat daca tii la ea si iti pare rau pentru ea cand o veti trista - e clar ca s-a intamplat ceva cu ea incearca sa-i acorzi incredere ca sa o determini sa iti spuna ce s-a intamplat... insa pentru asta trebuie sa reveniti la statutul de "buni prieteni"

19 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fi prietenul ei un timp. Ea a mai fost ranita, si acum nu mai are incredere in baieti. Mai acorda-i putin timp. Tu stii daca merita. Tu o cunosti, si stii ce simti pentru ea. Oricum, cred ca merita, dar trebuie sa ai putina rabdare.

| al3xander a răspuns:

Pai depinde acum de tine dar macar asta iti zice pe fata: iti conevenea sa fie una la care ii ziceai "te iubesc!" si ea zambea iar in gandul ei sa zica "bine ma du-te in..."? oricum fetele astea sunt bune de prietene nu de iubite (parerea mea)

| Larisssaa a răspuns:

Bună.
Da, merită. Pentru că îi orce suflet rău este un pic de iubire. Poate nu îi place iubirea pentru că a fost rănită de un bou şi nu vrea să mai sufere niciodată.

Ai putea să o iei mai uşor. Nu îi spune din prima. Mai întâi încearcă să devii un BFF cu ea. Duo îi oraş, ieşiţi prin parc împreună ...etc. Acestea o va face să te iubească.
Baftă!

Dacă te-a ajutat răspunsul meu, fundă.

| ๖ClaSSic a răspuns:

-Iti spun din propria experienta [ apropo sunt fata happy ]. Aveam o prietena baietoasa, rea- careia pur si simplu nu-i placea iubirea. thinking Se intelegea mult mai bine cu baietii decat cu fetele :-J. Dupa destul de mult timp s-a indragostit si ea de un baiat cu care acum are o relatie stabila. Si-a schimbat comportamentul radical, chiar ii plac "dulcegariile", si-a facut un grup de prietene cu care discuta si nu mai raspunde in sictir la orice. -Probabil ei i-a placut de tine si de asta v-ati imprietenit si puteati discuta orice, in timp sentimentul ei a tecut si a abordat comportamentul "baietos", intr-o zi se va indragosti si ea si va renunta la asta... pana atunci evita ceea ce nu-i place ei si "raspunde-i cu aceeasi moneda" daca vrei sa te faci remarcatwinking.

| DieHarD explică (pentru ๖ClaSSic):

Andra,am uitat sa specific cv, e mai mare ca mine cu 1 an, si i-am facut o impresie proasta despre mine pentru ca atunci cand m-am certat cu ea am pus o colega sa vb cu ea, si apoi mi-a zis pe mess 'si bine ca pui fetele sa imi zica pe facebok sa nu mai fiu suparata pe tine, matur...foarte matur'

| ๖ClaSSic a răspuns (pentru DieHarD):

[ Eu sincer cred ca e intr-o peroada proasta ]...Dar tu o iubesti? Cred ca daca tu ai incercat sa nu ii spui in fata sa nu mai fie suparata pe tine... e un gest simpatic si timid - nu foarte matur (e adevarathee hee ) dar in dragoste nu trebuie sa fii neaparat matur. Daca tu o iubesti si tii la ea, ai putea incerca dar eu zic ca nu te merita big grin

| ๖ClaSSic a răspuns:

Cred ca nu mai are incredere in baieti... thinking

Crezi ca e o idee buna sa o las vreo 2 saptamani fara sa o bag in seama nici pe mess nici la scoala? sau v-a crede ca am abandonat-o?

Vorbeste din cand in cand cu ea... dar nu trebuie sa fii nici "foarte sacaitor"

| Nelamuritul a răspuns:

Mai bina las-o.

| HDSeer a răspuns:

Cred ca da.A fost ranita de prea multe ori ca acum sa fie la fel de naiva.Trebuie s-o pretiuesti asa cum e pentru ca fata pe care o placi e o comoarawinking

| DieHarD explică:

Pai da si eu o alintam si alte chestii, am invitat-o in mall si a zis ca nu i plac intalnirile in 2 decat cu fetele,si tot imi spune ca este foarte orgolioasa,si Andra tu poate ai dreptate, la inceput imi era rusine sa ma bag cu ea in seama(sunt o fire mai timida), mereu imi comenta starea pe facebook radeam si alte chesti, dar nu inteleg dc asa dintr-o data, poate din cauza ca a avut o problema (poate in familie) si am stresat-o sa imi zica?

| DieHarD explică:

A fost cu multi baieti din scoala,dar ei i pare rau ca avea o relatie buna cu un bqiat, apoi a venit fostul ei si a bagat vrajeala multa, iar ea s-a despartit de iubitul ei pentru fostul, a zis ca se iubeau chiar mult, si dupa cateva zile ala cu vrajeala i-a dat papucii

| DieHarD explică:

Sau nu o merit eu pe ea?

| DieHarD explică:

Mie imi pare rau pentru ea, dar mereu cand incerc sa o ajut imi zice ca nu are nevoie, ca nu am cum si tot plange si asculta melodii triste

Eram un fel de bff pana cand am intrebat-o de problema, si mi-a zis 'lasa-ma in p*m si nu ma mai str

Atunci las-o pentru o vreme ( eveantual poti sa-i ceri scuze daca ai suparat-o cu ceva) si nu te mai "invarti" in jurul acestui subiect... discutati despre altceva pana cand "isi revine"

Apropo mersi pentru funda big grin

Ms,ti-am dat funda la un comentariu

Pai uite iti dau un sfat daca tii la ea si iti pare rau pentru ea cand o veti trista - e clar ca s-a intamplat ceva cu ea incearca sa-i acorzi incredere ca sa o determini sa iti spuna ce s-a intamplat... insa pentru asta trebuie sa reveniti la statutul de "buni prieteni"