Pai uite iti dau un sfat daca tii la ea si iti pare rau pentru ea cand o veti trista - e clar ca s-a intamplat ceva cu ea incearca sa-i acorzi incredere ca sa o determini sa iti spuna ce s-a intamplat... insa pentru asta trebuie sa reveniti la statutul de "buni prieteni"
Cred ca ar trebui sa fi prietenul ei un timp. Ea a mai fost ranita, si acum nu mai are incredere in baieti. Mai acorda-i putin timp. Tu stii daca merita. Tu o cunosti, si stii ce simti pentru ea. Oricum, cred ca merita, dar trebuie sa ai putina rabdare.
Pai depinde acum de tine dar macar asta iti zice pe fata: iti conevenea sa fie una la care ii ziceai "te iubesc!" si ea zambea iar in gandul ei sa zica "bine ma du-te in..."? oricum fetele astea sunt bune de prietene nu de iubite (parerea mea)
Bună.
Da, merită. Pentru că îi orce suflet rău este un pic de iubire. Poate nu îi place iubirea pentru că a fost rănită de un bou şi nu vrea să mai sufere niciodată.
Ai putea să o iei mai uşor. Nu îi spune din prima. Mai întâi încearcă să devii un BFF cu ea. Duo îi oraş, ieşiţi prin parc împreună ...etc. Acestea o va face să te iubească.
Baftă!
Dacă te-a ajutat răspunsul meu, fundă.
-Iti spun din propria experienta [ apropo sunt fata ]. Aveam o prietena baietoasa, rea- careia pur si simplu nu-i placea iubirea. Se intelegea mult mai bine cu baietii decat cu fetele :-J. Dupa destul de mult timp s-a indragostit si ea de un baiat cu care acum are o relatie stabila. Si-a schimbat comportamentul radical, chiar ii plac "dulcegariile", si-a facut un grup de prietene cu care discuta si nu mai raspunde in sictir la orice. -Probabil ei i-a placut de tine si de asta v-ati imprietenit si puteati discuta orice, in timp sentimentul ei a tecut si a abordat comportamentul "baietos", intr-o zi se va indragosti si ea si va renunta la asta... pana atunci evita ceea ce nu-i place ei si "raspunde-i cu aceeasi moneda" daca vrei sa te faci remarcat.
Andra,am uitat sa specific cv, e mai mare ca mine cu 1 an, si i-am facut o impresie proasta despre mine pentru ca atunci cand m-am certat cu ea am pus o colega sa vb cu ea, si apoi mi-a zis pe mess 'si bine ca pui fetele sa imi zica pe facebok sa nu mai fiu suparata pe tine, matur...foarte matur'
[ Eu sincer cred ca e intr-o peroada proasta ]...Dar tu o iubesti? Cred ca daca tu ai incercat sa nu ii spui in fata sa nu mai fie suparata pe tine... e un gest simpatic si timid - nu foarte matur (e adevarat ) dar in dragoste nu trebuie sa fii neaparat matur. Daca tu o iubesti si tii la ea, ai putea incerca dar eu zic ca nu te merita
Cred ca da.A fost ranita de prea multe ori ca acum sa fie la fel de naiva.Trebuie s-o pretiuesti asa cum e pentru ca fata pe care o placi e o comoara
Pai da si eu o alintam si alte chestii, am invitat-o in mall si a zis ca nu i plac intalnirile in 2 decat cu fetele,si tot imi spune ca este foarte orgolioasa,si Andra tu poate ai dreptate, la inceput imi era rusine sa ma bag cu ea in seama(sunt o fire mai timida), mereu imi comenta starea pe facebook radeam si alte chesti, dar nu inteleg dc asa dintr-o data, poate din cauza ca a avut o problema (poate in familie) si am stresat-o sa imi zica?
A fost cu multi baieti din scoala,dar ei i pare rau ca avea o relatie buna cu un bqiat, apoi a venit fostul ei si a bagat vrajeala multa, iar ea s-a despartit de iubitul ei pentru fostul, a zis ca se iubeau chiar mult, si dupa cateva zile ala cu vrajeala i-a dat papucii
Mie imi pare rau pentru ea, dar mereu cand incerc sa o ajut imi zice ca nu are nevoie, ca nu am cum si tot plange si asculta melodii triste
George0197 întreabă: