| Anduuu a întrebat:

De curand prietena mea cea mai buna a avut un "accident"! Nu stiu ce a facut exact dar i s-a desprins sfarcul sanului. Mi-a zis ca nu i-a curs sange ci doar o doare sanul si i s-a inrosit imprejur! Nu a zis nimanui si ieri am fost la strand si mi-a zis ca are o problema, sanul stang arata normal dar cel drept la care s-a intamplat acest accident pare putin mai turtit! A inceput sa planga si mi-a fost mila de ea. I-am zis sa mearga cu matusa la spital dar mi-a zis ca ii este rusine(ea mama nu mai are de acum 2 luni)! Va rog, un sfat, o parere ceva ce i se poate intampla... e distrusa! Funda si vot tuturorsad

Răspuns Câştigător
| Bubuuuu a răspuns:

Du-te tu cu ea la medic, daca ea a avut mai multa incredere in tine sa iti spuna de accident si i-a ascuns asta matusii ei inseamna cu nu are indeajunsa incredere sau ii este rusine sa ii spuna [cum zice si ea]. Convingeo sa ii zica de problema, si sa mearga de urgenta la spital, cine stie ce se mai poate intampla daca va fi prea tarziu. Cu ajutorul medicilor se rezolva aproape toate problemele.Sa aibe incredere in sine. Multa bafta, sa nu o lasi balta! :*

6 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Un sfarc artificial ar fi o solutie, e fashion.
lasand gluma la o parte, sa mearga la doctor!

| Visecolorate a răspuns:

Sa se duca la medic! Cu matusa sau cu tine, cu cineva apropiat. Numai sa nu stea asa. Pentru ca poate sa se infecteze si sa fie mai rau. Vorbeste cu ea si convinge'o sa mearga la spital pentru ca nu e de joaca cu asa ceva.

| moonY a răspuns:

nu-mi imaginez ce accident i-ar fi putut provoca 'desprinderea' sfârcului.
e sado-maso?

| jojo_2491 a răspuns:

De urgenta la medic, poate deveni ceva foarte grav.

| Deutza_7841 a răspuns:

Incearca sa ii fii alaturi si sa o convingi sa mearga la doctor pentru ca nu poate sa stea asa...baftawinking

| vanessa2000 a răspuns:

Pai incearca so consolezi si nu o lasa balta si zii ca intr-o zi o sa se repare si sa nu mai fie trista cu tu o placi asa cum e