| PaullaR05 a întrebat:

Buna TPU.De doua luni am un coleg nou la munca, petrecand mult timp cu el am ajuns inevitabil sa ma indragostesc.Problema e ca, nu stiu daca el are aceleasi sentimente fata de mine.Pare genul timid dar si smecher.Nu prea comunica, se concentreaza pe munca.In ultimul timp facem glume prostesti unul pe seama celuilalt care imi dau impresia ca si el ma place si de multe ori il vad cum ma priveste si simt ca e ceva dar el nu face nimic in privinta asta, am tot asteptat poate ma invita in oras poate imi scrie dar in afara locului de munca nu comunicam si daca comunicam e doar despre munca.Am uitat sa precizez ca eu ma mut peste 3 luni in alt oras, el stie lucrul acesta dar nu cred ca e un impediment.Ce pot sa fac? Este ingrozitor sa stau zilnic la munca langa un barbat de care m-am indragostit nestiind daca el simte ceva pentru mine si nici nu imi place sa fac eu primul pas.

4 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Dar tu ai incercat sa aduci discutia la un alt nivel? Sa-i bati niste apropouri?
Daca e timid poate d-asta nu face primul pas. Sau poate are deja o prietena, sau nu e interesat? Nu ai de unde sa stii pana nu aduci discutia la alt nivel. Incearca sa te apropri mai mult de el, sa nu vorbesti cu el doar despre munca, eventual ia-ti pauza de masa o data cu el. Ia-o usor, sa zic asa. Incearca sa-i bati apropouri subtile, nu da totul pe fata pentru ca poate nu e interesat.
Succes!

| Alexandru0007 a răspuns:

Asta fac toate fetele? asteapta, asteapta si asteapta la nesfarsit..primul pas? pfff...
mai, daca iti doresti ceva, inceteaza cu prostia asta si du-te la el si intreba-l daca nu ar vrea sa beti o cafea dupa serviciu. ca altfel astepti pana ajungi fata mare, cu fiecare baiat care iti va placea. doar ai zis ca e timid. fii tu putin mai curajoasa.

| neutrino a răspuns:

Daca el nu face acel important prim pas, atunci renunta. Se pare ca nici nu este suficient de istet astfel incat sa nu te "ierte", si daca mai esti si "buna" chiar ca este inexplicabila pozitia sa.

| GoldenZenith a răspuns:

Buna!

Incearca sa iti faci curaj si sa ii aduci la cunostinta ca il consideri mai mult decat un prieten. E mai greu sa stai in dubii decat sa stii clar si concis ce simte si el.

Eu zic ca este atras de tine, din ceea ce relatezi tu aici, dar faptul ca e timid probabil e un impediment pentru el sa iti spuna ca te place si el, la randul lui.

Exista si barbati care asteapta ca femeile sa faca primul pas. Fa-l si tu! Pana la urma, lucrurile pot iesi mai bine decat te astepti. Succes!