In locul tau chemam managerul responsabil pe raion, nu se admite asa ceva CLIENTII NU AU VOIE SA ATINGA LUCRURILE ANGAJATILOR, aici la rfeer la faptul ca s-a pus pe scara ta
Draga Don Juan de Carrefour,
dar te-ai intrebat poate una din ele era politicoasa si cealalta poate chiar avea treaba iar tu cu scara ta nu faceai decat s-o incomodezi?
Stai putin noi doar putem presupune ce a fost in mintea fetei, daca fata vroia sa faca sex pe scara cu el?
Cu parintii langa? Cam mica probabilitatea. Banuiesc ca nici Don Juan nu e el chiar Don Juan.
Cand vezi ca ea incearca sa se apropie de tine, nu o refuza. Vorbeste cu ea, zambeste-i.
Daca fetele de care zici tu imi dadeau asa semnale clare de verde erau bagate in pat demult. Iar in legatura cu colega ta as spune ca ti-a zambit si te-a salutat pentru ca esti colegul ei, nu pentru ca e nebuna dupa tine. Nici nu te cunoaste, nu vorbiti, nu are cum... Intelegi tu. Data viitoare cand o fata iti da o privire lunga sau iti zambeste in urmatoarele 3 secunde atata ai de zis " HEI! ". La inceput incearca asta si ai sa vezi ca nu te vor bate sau nu te vor da la politie
Daca fata a venit sa-ti spuna salut pe strada si fin intamplare era vesela nu insesmna ca se joaca diabolic cu mintea ta.Si la munca nu vb. cu tine ca-i la munca.)Exagerezi si tu acum, la fel cum ca daca arata oe Facebook ca are prieten nu inseamna ca este adevarat, dar probabilitatea este de vreo 89% ceea ce e destul de mare. Oricum cred ca ar trebui sa socializezi cu ea paba intr-un punct ca deocamdata, dupa spusele tale nu prea vorbiti si nu prea are cum sa se joace cu mintea ta.
Am uitat sa specific ca acum si la lucru ma saluta
Nu am inteles care e faza cu a doua fata. Cred ca prima fata e doar prietenoasa, adica doar te-a salutat, nu mi se pare ca ti-a facut avansuri sau ceva, pana la urma sunteti colegi. Cred ca tu vezi treaba asta mai mult decat e pentru ca simti o atractie fata de ea
Pur și simplu o întrebi ce face.Mergi cu discuția mai departe și o scoți la un suc ca nu moare lumea.