| cotel a întrebat:

De doua ori am dansat cu o fata in club, aceasta s-a simtit foarte bine daca ma iau dupa aparente, insa nu stiu daca ma place. In club vreau sa stau cu ea, dar la scoala nu prea vorbeste cu mine. As vrea sa fiu cu ea, insa nu stiu cum sa procedez...
M-ati putea ajuta?
Funda.

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Pai atunci cand sunteti in club si va simtiti bine, iesiti putin afara si spune-i ca vrei sa stii ce simte pentru tine, ca tu o placi si ti-ar face o mare placere sa fi acela care ii face viata placuta.
trebuie sa zica da sau nu, altfel o lasi in club si te duci acasa, nu esti maimuta nimanui. ele au obiceiul sa mai stea atarnate de cate un baiat ca sa se simta protejate si importante in cluburi, dupa care il ignora ca sa isi vada si el locul... catelus nu taur!

2 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Pai daca fortezi nu o sa iasa. Daca nu incerci o sa iti reprosezi tot timpul. Fetele sunt schimbatoare la varste fragede si mai ales ca e si clubberita. Eu iti sugerez sa o inviti intr-un loc mai special. O cafenea, o ceainarie, intr-un parc... in fine, undeva unde sa se simta bine, confortabil si foarte important - sa nu se simta constransa. Eu iti doresc bafta.

| HailSithis a răspuns:

Fi natural, daca ii place de tine, face ea ceva, daca nu...insisti degeaba.