anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.sadDe doua zile mi-am cumparat un catel, si azi am inghitit un fir de par.:-ss Si simt ca mi-a ramas in gat.sadCe trebuie sa fac?crying

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu trebuie sa mai faci nimic. Trebuia sa-l scuipi atunci cand era in gura. Acum...va iesi pe partea cealalta! Asa ceva am patit si eu cand mi-am luat prima pisica si un vecin ma tot batea la cap ce periculos este parul de pisica. Mi-se parea ca mi-a ramas un par in gat. Am fost la medic si acesta s-a uitat cu un aparat in gatul meu, a zis "mda" si mi-a dat o reteta. Cand m-am uita pe medicamentul care mi-la dat, era pentru...nervi! Toata chestia este psihologica. Daca iti sta gandul la asa ceva, o sa simti ca si cand ar fi tot timpul acolo! Logic nu are cum sa ramana in gat! Se va duce in stomac si apoi.mai departe. Trebuie sa ai grija sa nu inhalezi par care se poate duce in plamani, ceea ce nu este bine!

3 răspunsuri:
| E1Bull a răspuns:

Off...ai grija daca inhalezi un fir de par de pisica sau caine si acesta it iajunge in plamanii risti sa fi operata, ca sa-l scoti ti-as recomanda sa mergi la un medic. Daca am fost de ajutor spune

| adyy95 a răspuns:

Trebuie sda incerci cumva sal scoti nu e bine sati ajunga in stomac recomnad o gargara cu apa de gura so lasi sa junga pana la locul unde e parul si sa faci gargara asa e posibil sa iasa nu cumva sa il inghiti sati ajunga in stomac poate provoca ceva mai grav! sper ca ti-am fost de ajutor daca da merit funda!?big grin

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Sa-l bati sa fie mai atent data viitoare laughing