| Scorpione a întrebat:

Buna TPU de exemplu de la ce varsta poti lasa insarcinata o fata de ex cunosc un cuplu baiatu are 14 ani si fata 17 iei doi vor sa aiba un copil bine inteles au acordu parintilor poate sa o lese gravida fara misto Dau funda + vot pentru cine imi spune amandoi sunt virgin si cam de cate ori ar trebui sa incerce ma refer prima data dupa ce o dezvirgineaza o poate lasa si insarcinata sau abia dupa a 2 oara?

9 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

O femeie poate ramane insarcinata de la primul act sexual.

Daca el are 14, iar ea 17 si intretin relatii sexuale e fapta pedepsita penal,caci el nu are varsta legala pentru a intretine relatii sexuale,iar ea poate face o excursie la racoare,ca tot e cald. Daca au acordul parintilor,in schimb,semnand niste acte in fata unui notar,treburile se schimba si nu apar complicatii de natura penala.
Totusi, eu nu inteleg de ce va trebuiesc unora copii la varsta asta, cand voi sunteti de fapt niste copii.

| Narcis2007 a răspuns:

O poate lasa din prima...ce om normal la cap ar vrea sa aiba un copil la 14 ani? parinti aia is inconstienti?

| poliku a răspuns:

...Ok depinde de perioada de fertilitate a fetei.Da nu e neaparat sa o lasi din prima.O faci pana vezi ca iti iese.Bafta!

| mariaaaaa a răspuns:

Hai nu pe bunee laughing la 14 ani sa aiba copil, cand el e un copil :-J sa.si traiasca copilariile mai bine.

| Abramburika a răspuns:

Nu mi se pare o idee buna dar e treaba lor...
Asa deci : pai daca aman2 sunt virgini, poate sa ramana si din prima insarcinata.asta depinde mai mult de fata daca e sau nu in perioada fertita (el poate lasa oricand )...deci nu e regula sa lasa prima a doua oara.incearca pana reusesc tongue

| ItsMyTime a răspuns:

Se poate si de la 12 ani sau chiar de la 10 cand ii vine sperma la baiat si ciclu la fata
se poate si din prima dar tot trebuie sa exerseze daca vor asta

Răspuns utilizator avertizat
| PuiDeMelc a răspuns:

Eu am vazut la maternitate o mamica in varsta de 9 ani!
in ce priveste numarul de incercari, depinde in ce perioada incearca; sincer nu cred ca e vreo tehica anumebig grin

| AdYtZa197 a răspuns:

Sincer nu cred ca un parinte ar fi de acord asa cum spui tu...Cat despre numarul de incercari depinde de perioada de fertilitate si baiatul daca ejaculeaza.