Eu 18, iar fratele meu 15
Cam nasol Ia vorbește cu pshihologul pentru o ședință
Pt mine?
Pt el
Bună! Acest comportament al fratelui tau nu este normal, vorbeste cu mama ta si spune i si ei ce face fratele tau, sau mama ta stie l-a vazut? Este la varsta adolescentei fratele tau si deja hormonii incep sa isi faca aparitia, vrea si el prietene sex, dar nu trebuie sa se manifeste asa cu tine sora lui, iar la varsta lui nu este inca de relatii sexuale, ar trebui tatal tau sa stea de vorba cu fratele tau mai mic sa i explice ca este gresit cum procedeaza față de tine sora lui, si sa il dezvețee este un obicei pe care el fratele tau, la deprins de la prietenii din anturajul lui de la școală, posibil ca el sa le faca asta si colegelor din clasă le pune mîna pe fund si pe sîni, poate ele îi permit, dar tu fiind sora lui nu trebuie sa i permiti asa ceva deoarece se pot naste alte gînduri si sentimente in mintea lui si nu e cazul.
Le-am spus, și au vorbit cu el dar parca e nebun nu intelege ori cine ii spune … el face numai ce vrea el.
Voi nu aveti parinti?
De ce nu le spui parintilor ce-ti face obsedatul ala?
De fiecare data cand fratele iti trage o palma peste fund, tu da-i o palma peste ochi.
De cate ori te strange de sani, strange-l sau loveste-l peste oua si-ti garantez ca isi va rectifica comportamentul.
Nu intege si continua sa te loveasca, atunci da-i un genunchi in boase si il linistesti instantaneu, ca nu se mai ridica de la pamant.
"Da-i o tigaie in cap data viitoare si nu o sa te mai atinga pana mori"
Dar dupa ce moare?
ASTA SA FIE NORMAL?! Deloc! E agresiune sexuală. Vorbește cu familia ta și poate cu poliția!
Pai na, toată familia a văzut asta … ba chiar am vorbit și cu mama dar, spune ca e din cauza adolescenței …
Spune-i frumos și civilizat să înceteze.
Dacă nu pricepe, data următoare trage-i un șut sănătos direct în ouă...
L-am și bătut dar zici cai prost … l-am fugărit cu slapul și i-am dat câteva dar asta nu intelege …