Depinde si de varsta pe care o ai, si nu intotdeuna baietii trebuie sa faca primul pas, eu ca fata, am facut primul pas cu iubitul meu si acum avem un an si jumatate impreuna.
Nu te rusina si saluta-l, daca si el iti impartaseste zambete, e posibil sas te placa, incearca, "incercarea moarte n-are
" si de ras nu ai de ce sa te faci Bafta
Pai ori nu te cunoaste ori iti zambeste? Ma rog,depinde de baiat! Sunt unii care te-ar credea penibila daca te bagi in seama cu ei,altii nu
Sa sti ca si eu eram de acord ca baietii sa faca primul pas! Dar uite de exemplu,saptamana trecuta am vorbit cu baiatul de care imi place pe fb,si mi-a raspuns(eu am inceput discutia)adica nu a fost nesimtit si nu prea ne cunoasteam(in fine,a zis ca ma stie din vedere) deci trebuie sa iti faci putin curaj, nu o sa fie foarte grav! Adica invatati la aceeasi scoala, intreaba-l si tu daca o anumita profa'este in scoala, ce ora are etc! Sunt foarte multe chestii care te ajuta sa intri in vorba cu el! Nu stiu, prefa-te ca te-a impins cineva in el...
Si eu sunt timida dar ma ajuat chestia ca baiatul de care ti-am zis nu e nesimtit si stie sa se poarte cu o fata!
Succes! sper ca te-am ajutat!
Stai tot asa, si tu pierzi.
Ce-i bun? iti calci pe demnitate? Baga-l in seama, spune-i ce simti si vezi ce iese, n-ai nimic de pierdut, apoi o sa-ti para rau.
nu poti sa te duci sa ii spui ca il iubesti, iubirea apare mai tarziu. Da-i semne ca vrei sa va cunoasteti, si daca tipul chiar e rusinos, ai putea sa il saluti si sa il intrebi daca vrea sa mergeti la o plimbare. ia-o usor, treptat si o sa fie frumos!
Să-l salut aşa din senin?
Pai cred ca asa sunt toate saluturile, nu? Adica te intalnesti cu cineva, si saluti. Hai, ia-ti inima in dinti!
Nu conteaza cine face primul pas. Daca crezi ca nu te place spune-i cu alte cuvinte... adica nu direct. Mai pe ocolite si poate isi va da seama.
Iati inima in dinti si mergi sa ii spui ca il iubesti. Daca te place iti spune ca si el te place.Lasa rusina.Fi tupeista
Dar e prea aiurea..nici măcar nu ne cunoaştem.
Pai daca faci ce ti-am spus o sa va cunoasteti )) eu am incercat si o mers si eu am fost cam timid