Fa-i surprize, pe care nu le asteapta,mergi inaintea lui cand iese de la munca,lasa-i biletele pe spuma de ras,cauta sa-l faci sa zambeasca mai des,prepara-i felurile lui favorite,cocheteaza,joaca-te cu el, fa-l sa uite de munca, in general.
Si observa.
Sincer, nu cred ca te inseala instinctul, dar poate fi de vina si acea paranoia de care ai pomenit.
Este timpul sa construiesti ci sa nu mai vrajesti. Vrejeala s-a terminat acum incepe rolul tau cu adevarat in povestea de iubire. Insa nu cred ca vei stii sa iti indeplinesti rolul. Daca i-ai aruncat cu prafuri si aparente in ochi, acum este timpul sa ii arati inima. Jocul curtajului s-a terminat, a inceput adevarata realitate.
Probabil e vorba de o femeie instictul are dreptate in majoritatea cazurilor. Asta e primul pas spre despartire, opinia mea e sa te focusezi pe tine si nu te mai chinuii sa-l faci bine. O relatie trebuie sa fie 50/50 nu numai tu sa depui effort.
Instinctul meu mi e teama sa nu fie prost, pentru ca eu sunt și puțin nebună și paranoica de felul meu... Habar n am ce sa mai cred.
linarkfts întreabă: