| iriiinaaa a întrebat:

Buna TPU :* de la sex anal se poate ramane insarcinata sau se maresc soldurile sau fundul?straight face am incercat si eu azi si m-a durut foarte tare :-s si imi este frica sa mai incerc din diverse motive :-s care le-am enumerat. fundita pentru cel mai bun raspuns big hug

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fisuri anale, discontinenta, hemoroizi, cancer de colon. Si in primul rand efectul asupra psihicului, te maltratezi si te injosesti singura.

| Dominicc a răspuns:

Frate... asta nu ar trebui sa ramana intre tine si pr tau?

| AnonimA a răspuns:

Buna nu poti sa ramai insarcinata si soldurile nu s maresclaughingpoate fundul

mie nu ca imi este frica dar e fte aiuria numai cand zici sex anal

| Cătălina a răspuns:

NU poti ramane insarcinata. Doar daca sperma se va scurge usor catre vagin, atunci da, se poate. Si nici nu se maresc soldurile.

Daca vrei sa eviti durerea, foloseste inainte de toate un lubrifiant bun.

Have fun!batting eyelashes

| Paula007 a răspuns:

Ti se mareste toleranta la prostie laughing

cum dracu sa-ti incepi tu viata sexuala asa? nici macar nu erai excitata suficient din moment ce te-a durut? trebuia sa stai naibii cuminte si sa incepi viata sexuala la momentul potrivit si in gaura corespunzatoare laughing cu cineva care chiar o sa-ti retina numele si sa-i pese de tine.nu orice fraierica cu pretentii de barbat :p

| Alex0194 a răspuns:

Pai insarcinata nu poti ramane ca n-are cum sa ajunga sperma in vagin nu-i asa? nu stiu, poate te-a durut ca ar fi prima data

| alexxx_5812 a răspuns:

laughing))) stai linistita nu ramai insarcinata, este practic inposibil rolling on the floor)... iar incepanduti viata sexuala corpul tau va suferi unele modificari dar nici soldurile si nici fundul nu se va modifica din cauza sexului anal.

| piciuk a răspuns:

Mda... poate ajungi pe la spital cu ruptura de anus...

| Dutzulescu a răspuns:

Nu se intamla nimic din cele enumerate de tine, dar ai grija sa nu exagerezi cu metoda asta, ca am auzit eu de un caz in care ea doar anal mai voia si a inceput sa se trezeasca cu "noroi la poarta". (sper ca intelegi).hee hee

| andreeeeeeeea a răspuns:

Si in orice caz, da la un act n`o sa te faci cat vaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata mea cati ani ai? si mai ales cat de inconstienta poti fi? in era tehnologiei sa pui intrebari din astea? mi-ar fi rusine!

| JulieGianni a răspuns:

Paula are si ea dreptatea ei, insa nu cred ca trebuia sa fie atat de "directa". Referitor la intrebarile tale:
Nu poti ramane insarcinata de la sexul anal.
Nu iti cresc nici soldurile, nici alte parti ale corpului.
In alta ordine de idei, presupun ca ai facut asa ceva numai pentru ca iubitul tau a insistat. Trebuia sa-l faci sa te astepte pana erai pregatita sa iti incepi viata sexuala pe cai mai "naturale", sa vina totul de la sine si DA, in gaura potrivita, cum s-a mai zis.
Iti pot da cel mai sincer (dar si cel mai dureros- nu fizic ci psihic) raspuns: iubitul tau nu este decat un disperat dupa sex la ora actuala. Daca tinea la tine... te astepta si te respecta. Lasa lucrurile sa vina de la sine si... lasa relatia sa-si urmeze cursul natural, fara a te influenta cu nimic.

| gabydulce78 a răspuns:

Nu se ramane insarcinata si nu ti se deformeaza nimic, asa ca stai linistita. Daca te-a durut asa tare, ar trebui sa-i spui prietenului tau si sa va luati un excitant.este un sprei care are un efect extraordinar.paaaaaaaaaaaaaaa