| JustDoIt456 a întrebat:

Buna TPU...De la un timp ma gindesc la relatia mea cu iubitul meu, ne certam foarte des de la nimicuri si am obosit sa nu mi se dea niciodata dreptate...Nustiu, as vrea sa inchei relatia chiar daca il iubesc foarte mult, el la fel sunt sigura ca ma iubeste, dar ceva nu merge. ce ma sfatuiti? Multumesc :*

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred ca relatia voastra e la sfarsit.iar unul din voi nu iubeste chiar asa cum spui, cine iubeste cu atevarat trece peste toate obstacolele.

| Azµre a răspuns:

Ce nu merge de ce vă certați, spune-mi o ceartă recentă și un caz în care nu ți-a dat dreptate. Poate problema e la tine!

| Raiiiisa a răspuns:

Ori faci relatia sa mearga, lasi de la tine in unele cazuri sau cand e vorba de nimicuri nu te mai contrazice cu el, pentru ca asa se nasc certurile.
Daca nu te mai simti bine si nu mai esti fericita in relatia asta, nu are rost sa o lungesti asa la nesfarsit doar pentru faptul ca tu il iubesti foarte mult, oare si el te iubeste la fel de mult?

| Almássy a răspuns:

Sa nu mai pui intrebari din astea

| BSwwatch a răspuns:

Daca va certati din nimicuri, problema este usor de rezolvat, iar daca monotonia da sa se insaureze in relate...este timpul sa faceti schimbari in viata de cuplu,activitati noi care sa implice abele persoane,comunicarti, fiti si prieteni nu doar parteneri de viata, impartasiti-va imaginatia, cautati subiect amuzante, pe net in viata de zi cu zi si radeti impreuna etc.Monotonia-i la baza multor relatii din pacate, fie ajung sa covietuiasca asa impreuna, fie se despart, de voi depinde!

| gazza01 a răspuns:

Asta mi se intampla si mie :O. Lasa'l in pace, nu va mai contrazicetzi! oh go on

| Crisstttina a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? happy
Asa eram si noi la inceputul relatiei laughing
Si uite ca avem o relatie de 3 anisori big grin

| Music4life a răspuns:

Buna!
Daca-l iubesti si te iubeste ia-l de manuta si mergeti la o plimbare in care fiecare-si spune pasul.
Va dati o perioada de proba in care vedeti cum evolueaza relatia, daca nu se poate inseamna ca nu-i atata dragoste pe cat crezi.

| orangeswallowtail a răspuns:

Heyhappycerturile din nimicuri/monotonia/plictiseala/indiferenta apar uneori in cupluri insa este bine sa le alungi; incearca sa rezolvi situatia chiar daca lasi de la tine..insa nu este bine sa-l faci pe celalalt sa isi formeze un obicei din asta,adica important este sa stii tu ce vrei de fapt si sa te simtii ok si fericita langa perosana iubita,nu sa te necajesti si sa ajungi sa nu mai stii ce sa faci. Vorbeste cu el,creeaza o comunicare potrivita pentru amandoi,fii creativa si petreceti mai mult timp impreuna, iesiti undeva, sa aveti activitati comune, incerca sa vezi ce vrea de fapt si intreaba-l ce plusuri ar aduce in cazul vostru ca sa va mearga mai bine pe viitor, intreaba-l ce il deranjeaza la tine sau in general si gasiti o solutie de comun acord. Sper ca ti-am fost de ajutor multa bafta si sa auzim numai de binehappy