| ritaveveritazaaaa a întrebat:

de la un timp urinez destul de des, desii sunt virgina si n`am avut vreun contact sexual, imi este ca la baie sa nu fi fost pe capacul de la toaleta sperma, nu imi este rau, n-am avut varsaturi, mentruatia via venit cu cateva zile inainte dar mi sa mai intamplat, nu am dureri de sani si dureri de spate, exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata (rog sinceritate) si test de sarcina nu pot fiindca am 14 ani.

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU poti ramane insarcinata de pe capacul ed la WC, de pe cada sau de pe alte obiecte. Lasa prostiile si informeaza-te, ai 14 ani si iti lipsesc notiuni pe care le stiu fetitele de 7-8 ani.

| tuGatita a răspuns:

Prefer sa cred ca e pusa la misto intrebarea. Ori tu copila nu ai minte

Răspuns utilizator avertizat
| Maaryyneelaa a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata! Este imposibil asa ceva! Posibil sa fi racit sau sa ai vreo infectie urinara, care poate fi din cauza racelii, sau o poate declansa orice microb, bacterii, etc...ai putea sa incerci la farmacie,poate iti va da sa iei ceva (ca mai mult ca sigur ai racit,mie mi se intampla de foarte multe ori,daca merg in casa fara papuci de casa, daca ma asez pe locuri reci, sau de fiecare data cand racesc)si stiu ca am luat ampicilina, sau ai putea lua urinal acut, cel mai bine e sa mergi la o farmacie si sa-ti dea ceva si daca nu-ti trece mergi la un medic si posibil sa ai o infectie urinara care iti va trece cu cateva pastilute.Nu e nimic grav! Ai grija de tine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa stii ca sperma nu creste chiar peste tot.

si de ce n poti sa faci test de sarcina la 14 ani?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU sunt simptome de sarcină şi NU ai cum să rămâi însărcinată în modul "presupus" de tine!

Senzaţia de urinare deasă şi slab cantitativă ( urinezi puţin şi des ) este semnul unei RĂCELI!

NU eşti însărcinată, stai LINIŞTITĂ!

| h3r a răspuns:

Buna.
Esti mica si n-ai habar despre contactul sexual, insa poti sta linistita, pentru ca nu esti insarcinata. E imposibil in modul in care ai "povestit" tu.
Cat despre faza cu urinatul destul de des, este doar o raceala "jos". O sa-ti treaca in cateva zile.
E posibil sa ai si dureri, iti poti pune o sticla cu apa calduta sub burtica.

Take care.

( PS: Ce cauta sperma pe capacul de la toaleta, de unde ai scos asta? Daca te referi de la toaleta scolii, alta data fi mai precauta si nu din cauza "spermii", ci a microbilor.)

| Maya2014 a răspuns:

Ne rogi pe noi sa fim sinceri iar tu sa fii neserioasa.
Prefer sa cred ca intrebarea e pusa la misto si nu pe bune.
Cum dracu sa ramani insarcinata daca n-ai avut contact sexual? Crezi cumva ca sperma apare de la vant? Exista internet pentru asemenea informatii, documenteaza-te!
Nu veni cu scuza ca nu stiai, pentru ca in generala se face educatia pentru sanatate care are notiuni despre reproducere.
Nu prea ai minte, intreab-o pe maica-ta!

| goshty a răspuns:

laughing nu ai cum sa ramai insarcinata asa. Faci ca cei de la Radio21 cand au pacalit-o pe o tipa ca s-a masturbat unul in piscina, iar ea cand si-a facut baie e posibil sa fi ramas insarcinata cu ala laughing. NU ai cum, stai linistita.

| nhgvhyg a răspuns:

Buna,sa nu mai stai niciodata pe un capac de wc si mai ales pubic, pentru ca te poti alege cu boli si multe bacterii si microbi, si nu cred ca esti insarcinata!happy

| DeeaAndyRody a răspuns:

Nu prea cred ca este vorba de o sarcina!
Probabil ca ai racit, fa-ti un control la medic.

| AnonimCel a răspuns:

Da laughing sigur ai ramas.Ce vei naste ma intreb.Cum poti sa crezi asa ceva? Te-a penetrat capacu de la wc?:O laughing)

| EviesiJohanna a răspuns:

Nu ai cum laughing) daca erai insarcinata se observa abomenul putin bombat, aveai greata si nu iti venea menstruatia! Si stai linistita, iti pot spune cu toata sinceritatea ca daca nu ai avut contact sexual nu ai cum sa ramai! ~Evie

| AnnaPIC a răspuns:

Draga mea stai linistita ca nu esti insarcinata.iar sperma nu intra ea singura..asa ca nu-ti face grija ca nu esti insarcinata iar daca zici ca ti-a si venit...nu ai cum sa fi insarcinata asa ca stai calma