| Barbie15 a întrebat:

De mult, am cunoscut un baiat. am vbit mult pe mess, la inceput ma baga si el in seama. si il bagam si eu. acum il bag numai eu. daca nu l-as baga eu in seama probabil ca nu am vorbii deloc.
Credeti ca ar fi cazul sa. l tratez cu putina indiferenta? adica. daca nu ma baga si el in seama, sa nul mai bag nici eu?
( Nu vreau sa creada ca sunt lesinata dupa el, asa ca vreau sa vada ca daca nici el nu face ceva, nici eu nu mai fac.) credeti ca ar fi o idee buna? funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Cryssu17 a răspuns:

Exact! Nu sta dupa aia a luiwinking Tu esti fata, nu tu trebuie sa faci primii pasi, trebuie sa te lasi condusa d baiat. daca el nu te baga in seama trateaza.l s tu c indiferenta, doar nu vrei sa ajungi sa fii o disperata.
Daca numai tu faci toti pasii. si daca ii arati c esti suparata din cauza asta. nu faci decat sa.i intaresti orgoliul. nu.i arata c esti independenta d el.
arata.i c nu te face p tine un baiat. dar totusi nu exagera. asteapta ori cat de mult ar fi sa te bage si el in seama de cateva ori. pana se regleaza treaba. si sa.i zici si tu ceva de genu cand t va baga in seama : da am fost cam invizibila in ultima vreme raised eyebrows.
ai grija c faci!

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ar fi o idee buna sa il tradezi cu indiferenta.

| Jony123 a răspuns:

Da, adica mai ales daca tu nici macar nu il placi ce ai de facut? Lasal, mai sunt si alti baieti, el poate statea de vb cu tine doar de plictiseala sau alte motive nu prea morale. Nu imi vb deloc cu el si vezi cum reactioneaza, posibil sa fi uitat de tine...
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzz

| Daysukki a răspuns:

Stii,puteai da mai multe informatii depre tip. crezi ca noi stim cum e tipu'.ce-i place? ce nu nu-i place?
dar stai linistita ca stiu eu ce trebuie facut : daca doar pe mess vorbiti atunci nu-l mai baga in seama 2-3 zile, cat vrei, puneti la status chestii de iubiti ex : mi-e dor de tine.etc.ca sa creada ca esti cu cineva.apoi "accidental" trimite-i baiatului de care-ti place un mesaj in care sa scrii ceva de o intanire, ceva siropos, ca intre iubiti. apoi sa-i zici ca ai facut o greseala si sa-i zici ca mesajul siropos nu era pentru el ci pentru iubitul tau. poate asa ii vei starni putin apetitul pentru tine. toti vor ceva ce nu le apartine. bafta!

| Karisma a răspuns:

Buna barbie 15! ar fi o idee geniala, dar dupa parerea mea daca il tratezi cu putina indiferenta puteti sa nu vorbiti chiar niciodata.Asta depinde de el daca ii pasa de cei din jur.Bafta.Funditsa?

| UnbornChild a răspuns:

Daa, trateaza-l cu indiferenta si daca ii pasa, intr-o zi o sa-ti trimita un mesaj gen "te-ai distrat si in fundulets?batting eyelashes " si apoi o sa zica "soz, the wrong msj " rolling on the floor)).
Just sayin` ^ ^