| Simmsii a întrebat:

de mult happy baiatul de care imi place nu mi-a mai zis ca ma place si nu mia mai dat semne sad. si ieri a vorbeasca cu mine prin mesaje si a vrut sa ma auda cand am vorbit cu maria la telefon. si am vorbit pana seara tarziu. iar azi a intrat el pe mine desi nu intra si am vorbit. apoi n`a mai putut sta. si de obicei eu incep sa ii dau mesaje dar de data aceasta el a inceput sa imi trimita happy. si cand am vorbit pe mess din nou a inceput sa imi tot trimita melodii de dragoste :X. gen : ce bine ne sta impreuna, mi-e dor de tine, te iubesc. hai sa fugim impreuna etc:X

ce inseamna? ca iar ma place? si ca vrea sa stam impreuna :X?
astept raspunsuri happy

ps: il iubesc din toata inima si la el nu mai stiu daca mai sunt aceleasi sentimente sad.

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Pai dca tea placu odta dc nu tear mai place iar.cu melodiile e clar ca vrea sa spuna ca ii e dor de vremurile trecute si ca va statea bine impreuna.asa sunt multi b se intorc la prietena lor pentru ca nu o pot uita happy mai vorbeste cu el ca cred ca in curand o sa iti spuna ca te place.PS daca nu tear place n-ar mai vb cu tine si nu tiar trimite melodii si in niciun caz de dragsotea happy

1 răspuns:
| RoxYuuKikyo a răspuns:

Exista posibilitatea sa se joace cu tine dar o asemenea obsesie de cantece poate spune ca el te place. smug Deci stai linistita si spune-i si tu lui ca-l placi. Iti urez bafta! Funda? Te rog