Bună.
Mdaa, nu vreau să-ţi spulber visele sau orice altceva, dar în general băieţilor mai mari nu le plac fetele micuţe, adică din generală. Doar dacă o cunosc de dinainte sau ceva de genu, dar nu prea este cazul pentru că el e a 12-a şi e aiurea.
Mai bine l-ai lăsa de-o parte şi caută-ţi un băiat drăguţ de vârsta ta. C:
O zi bună şi baftă!
Daca doreai sa nu rada nimeni de tine, ar fi trebuit sa nu intri pe aceasta sectiune. Intr-adevar, daca nu doresti ca el sa faca mistode tine, atunci este bine sa stai in banca ta si sa te intrebi ce ar putea face cu tine un astfel de baiat. Baietii cauta fete, nu copii.
Eu cred ca ar trebui sa il uiti. Nu e vorba ca o sa faca misto, e altceva. Tu esti prea mica pentru el. Nu se va uita la tine si nu meriti sa suferi. Fa in asa fel incat sa il scoti din cap. O sa fie greu, dar nu imposibil!
Păi normal că nu se uită la tine, băiatul poate caută gagică, nu copil, să fie bonă.
...e mai complicat cu cei mai mari in general de fapt mereu prima data se uita la aspectul fizic si daca acolo nu stai bine n-ai sanse, dar daca te consideri "buna' cum ar zice ei plimba-te pe laga ei intr-un final trebuie sa comenteze ceva (sunt baieti e in firea lor) si de acolo puteti sa incepeti sa vorbiti, dar intai asigura-te ca nu are prietena
Buna! ^^
Sincer, eu zic sa renunt, nu ai nicio sansa, baiatul ala cauta fete care sunt apropiate de varsta lui. El are vreo 17-18 ani, iar tu 13, diferenta de 5 ani dintre voi este chiar mare, el cauta fata de fata >< nu te mai obosi, daca vrei neaparat un iubit, gaseste unul cu varsta apropiata de a ta >
Mutubal întreabă: