| FoundYouLover a întrebat:

TPU! De o luna m-am decis ca nu-mi mai doresc vreun barbat.Problema este ca de cand am decis eu ca nu am nevoie de ei ca sa fiu fericita, ei au decis ca au nevoie de mine ca sa fie fericiti. Doi colegi de serviciu sunt innebuniti dupa mine.De unul nu sunt deloc interesata, in schimb celalalt, desi nu e barbatul fatal mi se pare interesant prin comportamentul lui fata de mine, prin faptul ca ma place de aproape un an asa cum sunt, timida, tacuta, cu toane, uneori ignoranta la adresa lui.Problema este ca fizic nu sunt atrasa de el absolut deloc si relatiile in ziua de azi presupun si sex. Daca as decide sa fiu cu el, cum as putea face sex cu un barbat pentru care am zero atractie fizica? Nu spun ca atractia fizica trebuie sa fie de 10, dar macar de 7-8, chiar si de 5 ar merge, dar e zero.In plus are un copil si nici macar n-am aflat de la el asta, el ma place, dar mi-a ascuns un lucru asa important.Eu nu am copii.Nu e in custodia lui, dar oricum imi sta pe creier treaba asta.Voi ce credeti, ar trebui sa fiu cu el sau nu? Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Ideea cu pauza era, cred, chiar buna. Buna seara.

22 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai zis ca nu mai vrei barbat, deja te-ai si razgandit?

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Buy_Sellers_1974):

Ipocrizie la nivel de prostie, sa fim seriosi ce femeie si-ar pune centura de castitate? ehhhh lesinate dupa sex mai ceva ca noiwinking

| FoundYouLover explică (pentru Buy_Sellers_1974):

Nu chiar, am zis ca nu-mi trebuie barbat in momentul ala, n-am zis ca nu-mi trebuie niciodata.Pur si sipmlu am luat o pauza.Acum incerc sa-mi dau seama daca trebuie sa intrerup sau nu pauza.

| RAY a răspuns:

Femeia intrebarea e ce tea dterminat sa numai vrei sa fi cu barbati? sexul e o nevoie umana care nu trebuie sa presupuna relati,dar desigur ca e mai frumos cand iubesti sa faci sex sentimental,eu ma intreb ce isi doresti,ce vrei,ce nevoi ai, te asigur ca o simplu raspuns nu rezolva nimic,acuma ceva timp am vb cu o femeie despre sex ea nu vrea la inceput,nu am vb ca sa fac sex cu ea si pentru ca avea dureri de cap,depresie, dorinta de sex, gandirea ca sexul trebuie sa presupuna relatie, intelegi, totul se rezolva prin comunicare, doar suntem oamenii

| Emilian65 a răspuns:

Daca el are un copil, ar fi bine sa-ti menti hotararea de a nu mai fi alaturi de nici un barbat.

| LoveSleep a răspuns:

Caută și tu un "bărbat fatal".
Când dai de el, să-mi dai adresa că vreau să-l rog să mă învețe și pe mine din secretele lui.
Cât despre problema ta, eu zic să încerci, cine știe ce se'ascunde-n el. O fi ceva mașină de f*$%t. (D'alea cum îți plac ție.)

| FoundYouLover explică (pentru LoveSleep):

Nu ma cunosti deloc asadar nu ai dreptul sa faci asemenea remarci despre mine.

| SkyPilot a răspuns:

As astepta pana apare cineva care sa imi si placa si de care sa fiu si atras fizic.
Dupa cum ai spus, o relatie fara sex nu merge, mai ales pentru barbati. Nu stiu cum ai putea face sex cu el daca nu te atrage, dar el in mod sigur va observa ca sexul nu merge oricat ai incerca sa mimezi.
Ma bine nu intra in relatia asta, mai ales ca sunt si probleme de incredere.

| BlaaBlaa a răspuns:

Daca n-ai atractie fizica fata de el si te deranjeaza ca are copil atunci nu are rost..stii cum se spune dragostea cu sila nu se poate.

| corhaz a răspuns:

Atatea barbati pe pamantul asta te complici cu unul cu copil? si trebuie si atractie fizica altfel il vei insela cu primul iesit in cale care are cu un patrat si cm mai mult

| PrettyLiar94 a răspuns:

Eu nu as fi, daca nu m ar atrage. Si in plus faptul ca are copil m ar deranja.

| PrettyLiar94 a răspuns:

Si mereu relatiile au presupus sex, nu doar in ziua de azi confused

| FoundYouLover explică (pentru PrettyLiar94):

Da, mereu au presupus sex, doar ca in ziua de azi il presupun mai repede.Inainte era altfel, sexul se lasa asteptat, aveai timp sa-ti vina cheful, acum nu mai e asa.

| E7eRgY a răspuns:

Chiar nu intelg ce pretentii ai, deoarece nu esti prea frumoasa, nici desteapta si nu ai un job care sa iti ofere satisfactii profesionale sau finaciare.
Mai bine iti vindeai si tu virginitatea, obtineai un ban ceva.
Asa nici virgina, nici maritata, nici satisfacuta nici bogata.
Daca nu-ti convine ce gasesti, platesti si tu un gigolo si ai rezolvat problema.
Bine ca nu ai zis ca vrei un barbat care sa fie manager, fotomodel, dotat si bogat.
Chiar nu inteleg ce vrei de fapt, ce importanta are daca indvidul respectiv are un copil cand tu iti doresti doar sex.
Ce atatea pretentii.

| FoundYouLover explică (pentru E7eRgY):

Daca imi doream doar sex nu ma desparteam de fostul, ca el doar atat imi oferea, doar sex.Si pentru cultura ta generala sunt frumoasa si am banii mei si sunt si desteapta.Nu ma mai judeca fara sa ma cunosti.Credeam ca forumul asta exista ca oamenii sa se ajute intre ei, nu sa se judece unii pe altii. Pa!

| E7eRgY a răspuns (pentru FoundYouLover):

Te numesti cumva Mirela Urduzia?
https://www.facebook.com/mirela.urduzia

Din punctul meu de vedere si al multora nu esti prea frumoasa, cel mult arati normal. Foarte multe persoane au tendinta de a se supraevalua din punct de vedere fizic si intelectual.
Daca erai desteapta si frumoasa aveai si tu un job mai bine platit si nu te plangeai de viata nasoala pe care o ai.
Cat despre banii tai, sunt sigur ca nu ai prea multi.
Arati ca o purcica grasa, ai nasul mai mare decat al meu.
Eu zic ca este mai bine sa fim modesti si poate ca nu procedez bine ca te critic, dar cineva tot trebuie sa ne aduca la realitate, o realitatea care in cele mai multe din cazuri nu este pe placul nostru, dar subconstientul refuza sa creada asta, preferam sa traim in minciuna.