Ipocrizie la nivel de prostie, sa fim seriosi ce femeie si-ar pune centura de castitate? ehhhh lesinate dupa sex mai ceva ca noi
Nu chiar, am zis ca nu-mi trebuie barbat in momentul ala, n-am zis ca nu-mi trebuie niciodata.Pur si sipmlu am luat o pauza.Acum incerc sa-mi dau seama daca trebuie sa intrerup sau nu pauza.
Femeia intrebarea e ce tea dterminat sa numai vrei sa fi cu barbati? sexul e o nevoie umana care nu trebuie sa presupuna relati,dar desigur ca e mai frumos cand iubesti sa faci sex sentimental,eu ma intreb ce isi doresti,ce vrei,ce nevoi ai, te asigur ca o simplu raspuns nu rezolva nimic,acuma ceva timp am vb cu o femeie despre sex ea nu vrea la inceput,nu am vb ca sa fac sex cu ea si pentru ca avea dureri de cap,depresie, dorinta de sex, gandirea ca sexul trebuie sa presupuna relatie, intelegi, totul se rezolva prin comunicare, doar suntem oamenii
Daca el are un copil, ar fi bine sa-ti menti hotararea de a nu mai fi alaturi de nici un barbat.
Caută și tu un "bărbat fatal".
Când dai de el, să-mi dai adresa că vreau să-l rog să mă învețe și pe mine din secretele lui.
Cât despre problema ta, eu zic să încerci, cine știe ce se'ascunde-n el. O fi ceva mașină de f*$%t. (D'alea cum îți plac ție.)
Nu ma cunosti deloc asadar nu ai dreptul sa faci asemenea remarci despre mine.
As astepta pana apare cineva care sa imi si placa si de care sa fiu si atras fizic.
Dupa cum ai spus, o relatie fara sex nu merge, mai ales pentru barbati. Nu stiu cum ai putea face sex cu el daca nu te atrage, dar el in mod sigur va observa ca sexul nu merge oricat ai incerca sa mimezi.
Ma bine nu intra in relatia asta, mai ales ca sunt si probleme de incredere.
Daca n-ai atractie fizica fata de el si te deranjeaza ca are copil atunci nu are rost..stii cum se spune dragostea cu sila nu se poate.
Atatea barbati pe pamantul asta te complici cu unul cu copil? si trebuie si atractie fizica altfel il vei insela cu primul iesit in cale care are cu un patrat si cm mai mult
Eu nu as fi, daca nu m ar atrage. Si in plus faptul ca are copil m ar deranja.
Da, mereu au presupus sex, doar ca in ziua de azi il presupun mai repede.Inainte era altfel, sexul se lasa asteptat, aveai timp sa-ti vina cheful, acum nu mai e asa.
Chiar nu intelg ce pretentii ai, deoarece nu esti prea frumoasa, nici desteapta si nu ai un job care sa iti ofere satisfactii profesionale sau finaciare.
Mai bine iti vindeai si tu virginitatea, obtineai un ban ceva.
Asa nici virgina, nici maritata, nici satisfacuta nici bogata.
Daca nu-ti convine ce gasesti, platesti si tu un gigolo si ai rezolvat problema.
Bine ca nu ai zis ca vrei un barbat care sa fie manager, fotomodel, dotat si bogat.
Chiar nu inteleg ce vrei de fapt, ce importanta are daca indvidul respectiv are un copil cand tu iti doresti doar sex.
Ce atatea pretentii.
Daca imi doream doar sex nu ma desparteam de fostul, ca el doar atat imi oferea, doar sex.Si pentru cultura ta generala sunt frumoasa si am banii mei si sunt si desteapta.Nu ma mai judeca fara sa ma cunosti.Credeam ca forumul asta exista ca oamenii sa se ajute intre ei, nu sa se judece unii pe altii. Pa!
Te numesti cumva Mirela Urduzia?
https://www.facebook.com/mirela.urduzia
Din punctul meu de vedere si al multora nu esti prea frumoasa, cel mult arati normal. Foarte multe persoane au tendinta de a se supraevalua din punct de vedere fizic si intelectual.
Daca erai desteapta si frumoasa aveai si tu un job mai bine platit si nu te plangeai de viata nasoala pe care o ai.
Cat despre banii tai, sunt sigur ca nu ai prea multi.
Arati ca o purcica grasa, ai nasul mai mare decat al meu.
Eu zic ca este mai bine sa fim modesti si poate ca nu procedez bine ca te critic, dar cineva tot trebuie sa ne aduca la realitate, o realitatea care in cele mai multe din cazuri nu este pe placul nostru, dar subconstientul refuza sa creada asta, preferam sa traim in minciuna.
Mindfulness întreabă: