Eh, iti spun la inceput, ai gresit ca ti-ai inceput viata sexuala cu el, dar este ok pentru ca ai trecut peste asta. O ocupatie te va ajuta sa iti revi mai repede, sa treci mai usor peste despartire, faptul ca scoala incepe in curand este chiar bine pentru tine. Si in viitor, orice relatii ai avea, nu uita de cea pe care o ai cu Dumnezeu, El va fi mereu alaturi de tine, orice s-ar intampla.
Domnul fie cu tine.
Mai intai vreau sa iti spun ca si eu am avut o poveste asemanatoare si in al doilea rand sfatul meu este sa il uiti.Stiu ca e greu, si mie m'i s-a intamplat la fel. Uite, incearca sa faci lucruri care te fac fericita.mergi la plimbari, mananca dulciuri (eu asa am facut). Nu iti garantez ca va trece in 4, 5 zile in in max o luna va trece iti spun eu. Daca tu ai avut siguranta sa o faci cu el iar acum regreti, asta e faptul e deja consumat insa un asfel de om nu mai merita nici o atentie din partea ta, iti spun eu Si ultimul lucru pe care ar fi sa il faci ar fi sa tereimpaci cu el. NU, sa nu faci asta pentru ca vei suferii dublu.am facut aceeasi greseala.Toti baietii sunt niste nesimtiti care vor numai sex. Cand iti vine sa te gandesti la el spune'ti in minte :NU ACUM! o sa vezi ca o sa mearga.
Te asigur!
PA-PA!
Din punctul meu de vedere nu ar fi trebuit sa cedezi chiar daca el isi dorea foarte mult pentru ca cine a disfrutat din toata treaba a fost el, s-a simntit bine si atat, daca te iubea putea sa mai astepte ca nu murea. tu zici ca nu iti pare rau, dar recunoaste,, in adancul sufletului iti pare rau. mai ales daca spui ca nu a fost nici un pic de romanticism.in fine sunt o buna ascultatoare si pot da sfaturi foarte bune daca vrei tr un mesaj cu id tau si te bag in lista si mai vorbim, te ascult cu placere
HappynewCenusa întreabă: