Si eu am impresii de genul uneori si sincer imi dau lacrimile numa cand vad ca atunci cand imi lasa msj voc la sf nu zice un "te iubesc".E normal ca dupa o relatie mai lunga sa fie o mica mare diferenta caci tu te`ai obisnuit sa te sune indata ce iese de la lucru sau termina orice alta treaba,iar acum poate el zice o sun mai tz indata ce ajung acasa si ma odihnesc si eu,asta nu inseamna ca nu te mai iubeste la fel, iubirea poate fii exprimata in multe alte feluri si nu numai prin faptul ca te cauta de mii de ori ci si ca at cand iti vb iti vb cu dragoste si cand ai nevoie e alaturi de tine cdar poate si lucrul ii ocupa mult timp si e stresat, incearca sa ii arati ca nu iti pasa doar de rel in sine si mai intrbb din cand in cand cum e la lucru.si alte chestii legate de viata lui personala:X ii va placea sa vada ca iti pasa.si nu te deziluziona, eu cand simt chestii de genu una doua ii spun lui si vb cu el...si din comportament imi dau seama ce simte pentru mine, nu imi las dubii si nu merg doar dupa suspiciuni, sunt ff sincera cu el si orice ar fi discutam.asa ar trebui sa faci si tu,ca sa nu te ranesti singura degeaba, bafta, pup:*
Fa-i o surpriza placuta, poate are o perioada grea si nu-i trebuie sa te stie si pe tine suspicioasa. In loc sa il iei la rost, gandeste-te la ceva ce i-ar placea si l-ar surprinde, si apoi vezi reactia.
Ti se pare...- incearca sa-l suni tu, sa-i propui tu idei de discutat, pe scurt sa te mobilizezi