| ApaMineralaPlata a întrebat:

Buna TPU de o saptamana m-am despartit de prietenul meu si dupa cateva zile am aflat ca el m-a inselat happy eram foarte nervoasa cand am aflat acest lucru el mereu ma suna imi da sms non-stop, daca ii resping apelu atata ma suna pana ii raspund. Daca ies cu fostul meu prieten se enerveaza foarte tare si ii foarte gelos. Azi am iesit cu el sa lamurim, dar eu nu mai am incredere in el deloc, si el mi-a zis sa-l iert se ruga de mine, plangea dar i-am zis sa-mi dea timp sa ma gandesc bine pana vineri happy si a zis ca bine inima imi spune sa-l iert, dar mintea mea spuna sa nu-l iert ca acum spune ca se schimba dar dupa aceea iar va fi la fel, se va comporta indiferent cu mine. Dati-mi ceva sfaturi nu stiu ce as putea sa fac happy sunt confuza!

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

E nehotărât băiatu` thinking, a plâns? Da, exact. şi-a dat seama ce a pierdut. E un prost că te-a înşelat. Din moment ce este GELOS e clar că şi-a dat seama că a greşit. Nu mai merită să-l ierţi, dacă îţi demonstrează că s-a schimbat şi îţi demonstrează că te iubeşte, atunci mai merită o şansă. Până atunci, numai merită nici " bună " să-i zici.

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da-i o sansa sa iti demonstreze ca s a schimbat

| cosminnnellu a răspuns:

Salut asculta-ma cu atentie inselatu nu are leac, el crede ca se poate schimba, dar nu poate e singura greseala care nu se iarta, daca te iubea nu facea asta realiza atunci pe moment cand era langa aia si o trimetea la plimbare, parerea mea este sa nu il ierti daca nu vrei sa mai suferi inca odata pentru acelasi motiv multa bafta cu urmatorul tau prieten pentru mine asta ar trebui sa fie istorie pentru ca tot timpul vine cineva mai bun pentru ca ce e al tau e pun bine de-o parte te-am pupat

| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu zic sa asculti mereu minteawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe! Da pagina vietii!

| Vix999 a răspuns:

Niciodata sa nu crezi un baiat care bazaie ca sa scape dintr-o problema!
Plus ca daca te-a inselat deja, cand cica se presupunea ca te iubeste si era totul bine si roz, atunci nu ai ce sa-i faci. O va face din nou.

| blueheart a răspuns:

Hei! Eu cred ca daca te iubea cu adevarat nu te-ar fi inselat.Razbunarea nu este buna, nici ura.Ambele duc spre nicaieri.E greu sa iti mai recapeti increderea in cel pe care-l iubesti.Cateodata cuvintele si lacrimile nu sunt totul. Faptele conteaza cel mai mult.
Il admir ca a plans in fata ta, poate ca tine cu adevarat la tine si merita o sansa.Razboiul care se da intre inima si minte e cam greu de dus.Depinde care a castigat pana acum.Mai intai trebuie sa-ti recapeti increderea in el.
Daca tu simti ca este sincer si ca pana acum ati fost fericiti, da-i o sansa. Poate va fi mai bine. Daca nu simti acest lucru, renunta.Nu merita sa fii nefericita.Ai o singura viata si meriti iubire si apreciere.
Gandeste cu inima si mintea si ia decizia care sa te faca pe tine fericita.
Succes! happy

| LolaLoVeCrazy a răspuns:

Pai mai bine dai o sansa poate se va schimba. fa ce iti spune inima nu mintea.winking

| cosminnnellu a răspuns (pentru LolaLoVeCrazy):

Nu are cum sa faca asta cum naiba sa il ierte, asta e o greseala pe care nu poti spune ca nu a fost constient cand a facut-o, oare tu asa ai face l-ai ierta pe unu care te inseala, de aia fac baietii greseala asta mereu si mereu ca sunt fete ca voi care ii iarta...

| LoredanaaAndreeaa a răspuns:

Nu prea mai vezi tu baieti in ziua de azii sa plangaa. Dupa parerea mea. Orice om meritha a 2a sansaa. Nu.i baiatt care sa nu greseasca odata.laughing. sad. Dar trecetzi pestee.winking

| Petre_Jurchis_1978 a răspuns:

Asta ramane la decizia ta, dars-a gandesti de 10 ori si apoi finalizezi ceea ce ai an mintea ta!