Niciodata sa nu mai faci greseala de a intreba despre fostele prietene! Draga mea, eu cred ca nu ar trebui sa ai inca o relatie cu el, deaorece el se foloseste de tine ca sa o uite pe ea
Daca tu il iubesti cu adevarat, ai putea sa incerci in continuare relatia, dar cu conditia sa iti stabilesti foarte foarte fooarte bine punctul acela " Sa il fac sa o uite pe fosta " si sa o pastreze intr-un colt de suflet
. Poate voi nu v-ati sarutat inca, sau ceva, dar stii, uneori fetele reusesc sa dea baiatul peste cap chiar si cu un simplu sarut pasional!
Parerea mea e ca incerca sa o uite pe asa zisa " Fosta" cu ajutorul tau, acum depinde, daca tu il vei ajuta, sau nu, daca ai destula putere de a inlocuio si a-l face fericit!
Bafta si pupici ...nu uita...alegerea e a ta :*!
Draga mea, drept sa iti spun o persoana pe care ai iubit'o (da intr'adevar a fost iubire) nu o uiti. Ci doar te obisnuiesti sa traiesti fara ea. Trecutul e trecut (asta sa ti minte).
Un sfat.sa nu ii mai amintesti de fostele prietena pentru ca altfel isi va aminti de tot cea fost frumos intre ei si isi va da seama cat de mult a iubit-o si tot u vei avea de suferit... logic ca pe ea a iubit-o mai mult ca pe tine pentru ca cu ea a stat mai mult timp si a acumulat mai multe sentimente.
Nu iti va griji asta nu inseamna ca inca o iubeste... poate sa insemne ca a avut sentimente mai puternice fata de ea decat pentru tine.Eu zic sa continui relatia.
Buna. Daca accepti asta, adica sa te implici in relatie, stii ca de fapt vei fi calauza lui spre calea... cea buna. Trebuie sa il ajuti ca sa o uite si va fi numai al tau. NU e greu, dar se merita daca il iubesti. NU'?
Buna.esti de putin timp cu el.o saptamana e o leafa.continua cu el si nu mai intreba de fostele lui prietene. fate ca nu iti pasa de fostele lui prietene si vezi-ti de relatia ta cu el.nu are rost sa te desparti de elde spus inca nu ai ce sa ii spui pentru ca inca nu il cunosti f bine
Buna ...pai daca esti cu el d o saptamana nu are cum sa t iubeasca asa mult ca p fosta lui pr pentru ca cu ea sg a stat mai mult, nu are rost sa t desp d el ai rabdare si arati ca`l iubesti si sigur asa o va uita. zbye :*
E prea putin timp nu are cum sa tina asa mult la tine intr-o saptamana dupa 1-2 luni o va uita pe fata aceea si te va place doar pe tine ai rabdare ca o sa treaca cu timpu succes si nu pune punct reelatiei las-o asa si saptamanile astea incearca sa fii ff aproapiata de el
Poii baietilor nu le palce sa fie refuzati si daca e un baiat orgolios poate vrea sa iti faca la fel si sa te faca geloasa ca sa nu il mai refuzi si sa vezi ca poti sa il pierzi asta e mezsajul care a vrut sa il dea de inteles funda pls:
Mai astp.suntei dabi de o sap.fal sa o uite. daca a iubito mult iti dai seama ca nu are cum sa o uite asa repede.deci fi mai iubareata cu el mai grijuliu.fal sa rada glumeste cu el si poate cu timpu o sa va iubiti
Nu trebuie sa intrebi despre fostele prietene.nu se intreaba.practic, tu singura l-ai facut si il faci sa se gandeasca la ea.atat timp cat a parasit-o si e cu tine acum, nu conteaza de ce a facut-o sau ce mai simte pentru ea. oricine poate pastra in suflet, undeva, o fosta mare iubire.dar nici marile iubire nu mai inseamna prea mult in prezent sau in viitor.asa ca, greseala ta ca ai deschis subiectul.nu mai fa asta, nu ii mai cere lui detalii despre fostele iubite.nici tu nu trebuie sa ii povestesti toata viata ta, fostele tale iubiri,. daca te intreaba ii spui pe scurt ca ai avut 2, 3 relatii dar ca au fost si totul ramane uitate.nici el nu trebuia sa iti mai spuna ca mai tine la ea.ce a fost a fost.nu mai deschide subiectul acum te vrea pe tine.
Clar ca dac. esti de o sap. cu el na ajuns sa te iubeasca mai mult pe tine ca pe fosta