" Nu mai exista dragoste, cii bestii in calduri. ", sa dea Domnul sa te indragostesti de ea si sa ajungi la mila ei.
Copilas dragalas, esti prada usoara, e trist ca unii baieti nu realizeaza ca fetele stiu sa se joace si sa isi bata joc mult mai bine. Imi este mila de ce ai putea pati.
Doamne. te gandesti numai sa eu tragi adica doamne, nu poti sa iti satisfaci nevoile cu prietena ta? gandeste-te cum s-ar simti ea daca i-ai face asta. asa ca nene, stai in banca rta si nu te ai gandi la perversiuni. o seara buna
Sti crede-ma sexu xu prietena nul compari ca si sexul cu alta fata asta-i parerea mea si asta-i adeavrul iar cateodta pretena nu vrea ca nu stiu si nu stiu cm atunci te duci la alta o relatie nu inseamna sex dar uneori vrei si daca celalt partener nu vrea asta atunci...
Daca ai prietena mai bine stai in banca ta.ti-ar placea sa procedeze si prietena ta la fel ca tine?
Pai daca aia e mai proasta si vrea, treaba ta. Ai grija la bolile pe transmitere sexuala... deci be safe. mai bine respecto pe pr ta, nu te incurca cu oricine, ca dupa aia regreti. dac-o faci, si afla pr ta, ce o sa se intample?
Stai asa.Tu stii ca ei i place de tine si tu vrei sa prositi de de asta si sa iti bati joc de ea?...Esti naspa rau atunci!
Dai dovada ca esti un baiat care nu merita nimic si e zero!
Dupa parerea mea lasa aventurile mai ales daca ai o prietena care si ea tine la tine! Nu e frumos sa ti-o tragi cu alta in timp ce esti cu ea.
AlexEjmecheru întreabă: