| Thesimplecat a întrebat:

De o vreme iubitul meu este distant si isi petrece majoritatea timpului vorbind cu fosta. Ei sunt buni prieteni in prezent si nu dau semne de mai mult dar el rade la orice spune ea si vorbesc foarte mult. Pe mine abia ma baga in seama si nici prin mesaje nu vorbim decat foarte rar. De exemplu ieri se fac 5 zile de cand nu am vorbit deloc. As vrea sa ma despart de el imi puteti sugera ce sa ii spun? Eu tineam tare la el dar nu se mai poate asa. Ofer funda multumesc!

7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Te desparti si gata, nu e nevoie de explicatii.
Dar din comportamentul lui, nu cred ca o sa-i pese prea mult.

| Freya1 a răspuns:

El vorbeste cu fosta si pe tine nu te baga in seama, se simte bine cu ea dar pe tine nu te-a mai cautat de 5 zile.
Esti sigura ca el mai este cu tine? ca mie mi se pare ca voi ati cam incheiat subtil relatia.

| sofisis a răspuns:

Pai ii spui foarte simplu: Din moment ce tu deja neoficial esti cu fosta...m-am gandit sa iti spun ca e ok sa oficializezi, eu ma retrag. Iti doresc o zi frumoasa

| SG1995 a răspuns:

E bun, eu as fi sugerat sa ii ceri o pauza, chestiunea sta cam asa, el mai are sentimente pentru fosta, iar tu te implici cat mai mult. Situatia se evidentiaza de la sine, spune-i sincer ce simti ca nu esti ok in relatia cu ok, si intial spune-i ca vrei o pauza, da-i sansa se intoarca el, nu-i reprosa nimic, daca accepta asta aceea pauza e deja un break down, daca nu inca te vrea. Spune-i sincer si onest ce simti, dar nu ii reprosa nimic, nu il fa pe sa se simta obligat sa ramana cu tine, da-i subtil de inteles ca are de ales intre fosta si tine.

| PersonajFictiv a răspuns:

Esti invizibila pentru el in anumite momente pentru ca el vorbeste cu fosta, clar daca ii pasa de tine mai mult decat ii pasa de ea nu se intampla chestia asta.
Nu lua in seama nimic din ce iti zice el, ca vezi ca nu tine la ea, ca nu conteaza, ca nu stiu ce, astea sunt doar mizerii, uita-te la ce fac oamenii mai mult decat la ce zic ei.
"De exemplu ieri se fac 5 zile de cand nu am vorbit deloc " e mai mult decat clar ca nu esti tipa potrivita pentru el.
Gaseste-ti un tip potrivit pentru tine si lasa-l si pe el sa isi gaseaca pe una potrivita ( gen fosta sau ca fosta), e mai bine pentru amandoi.

Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeaa20 a răspuns:

Depinde cât de lungă a fost relația lui cu fosta, de nu poate s-o uite. Si cat de mult a durat relația voastra. Dacă ea este prima lui iubită nu o va uita. Prima iubire nu se uită așa ușor