| Odin666 a întrebat:

De o vreme prietena mea imi zice ca nu mai ii atrasa de mine ca nu mai is ca la inceput ca nu o mai fac sa rad ca is mai moale decat ea m-a cunoscut.De cand sunt impreuna cu ea am renuntat la toti prietenii mei si am incetat sa vorbesc cu orice fata.Am inceput sa fac cam doar ce imi spune ea.
Ea era la inceput extrem de geloasa si imi verifica telefonul si vroia sa stie ce fac si ce am facut si cu cine in fiecare moment.
Acum cateva zile am intrebat-o din ce cauza se intoarce cand scrie mesaje si mi-a raspuns ca nu ii treaba mea si ca nu ma priveste si sa nu ma bag eu in viata ei. Pe cand ea facea acelasi lucru si eu nu ii spunea nimic.
Acum daca ii aduc in argument cand incepem sa ne certam spune sa nu ma comentez si tot eu is ala vinovat.
Ce ma sfatuiti sa fac? ( scuzati greselile de scriere)

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Smulgei telefonul prefate ca citesti ce a scris prin sms-uri si zi aha deci umbli cu altii e, hai du-te si plimba ursu de aici si asa mi-am gasit 2 amante dar acum te las si sa stii ca nu am fost prostul tau asa ii faci ciuda chiar daca te desparti de ea se va gandi ca ai inselat-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza sclavilor ca tine, toti barbatii avem de suferit. Meriti ce va urma, poate in urmatoarea relatie iti vei aminti ca ai o pereche de oua, o coloana vertebrala si ca trebuie sa existe un echilibru in orice relatie. Pana atunci admira-ti printesa careia i-ai dat nas si i-ai facut poftele cum isi bate joc de tine.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Adu-ti aminte de prieteni. Plateste cu aceeasi moneda, dar de data asta comenteaza si tu, de ce se baga in seama cand tu scrii mesaje sau altele sa vada si ea cum e. Sper ca te-am ajutat, daca mai vrei sa dezvolt, spune-miwinking.

| Ṕαᾔḓεмḯḉ a răspuns:

Faptu ca tiai lasat toti prietenii inseamna ca ai fost cam tare atras de fata respectiva[adica oleaca cam obsesiv]. Fetita si-a luat.o.n minte, ca sa zic asa. Iara acum, s.a plictisit de tine, pentru ca te cunoaste prea bine, practic nu iai mai lasat nimic de descoperit, sau interesant. Trebuie sa o mai lasi oleaca, in pace, sa iesi mai des cu prietenii, dar ai grija sa n.o pierzi de tot. Cam ca pescuitul, nu trebuie sa tragi tare ca pierzi pestele, dar nici sa.l lasi in repaus, ca iar il pierzi. Tre sa incerci sa il tii permanent in suspans ca sa zic asa. Cauta lucruri noi si interesante din toate domeniile, iar dupa ce faci o pauza iesi cu ea in oras si povesteste.i ce ai aflat nou.

| Mikysor17 a răspuns:

Bai care din voi e barbatu? :O Ia atitudine imi pare rau ca iti zic dar din ce ai spus tu aici isi cam bate joc de tine si nu meritiwinking are dreptate Rockinyourlife i-ai dat prea multa atentie si si-a luat-o in cap o plictisesti o femeie nu vrea sa fie "sufocata" incearca sa fii mai indiferent un pic sa vezi cum se ingrijoreaza si nu ii mai da raportu la toate mai ales daca ea nu ti-l da tie; fi destept nu le lasa pe toate sa te calce in picioare