Asa's baietii umbla numai dupa fete. daca o sa poti schimba u asta.o sa schimbi lumea cu totu! ai 2 optiuni: il lasi in pace sau continui viata cu el! acum ar trebui sa-ti zic si k "unu ce are in gand casnicie nu face de astea" ii 1 la un milion! faci ceea ce crezi u k-i bine! vb cu mama ta despre asta! ceea ce faci u acum sa nu fie urmarile de mai tarziu! mare atentie, viitorul depinde de ce se intampla acum! bafta
DAca nu vrei sa se indragosteasca de alte fetele, care nu lar refuza ca barbat, acu-i momentul. Dejaba il tii pe jar, unui barbat nu-i covine sa fie tinut printre degetele unei femeie, asta inseamna profit. sau neacordare de atentie, indiferenta. Daca il vrei spune-i da, daca crezi ca vrei sa te ma gandesti, apoi nul critica ca vorbeste cu femeile, stii de ce ti-a carut mana, si de ce vorbeste cu multe fete? Pentru ca are nevoie sa fie in contact mereu cu una.Bafta.
Si eu am trecut prin asa ceva, daca tu esti sigura de sentimentele lui si relatia voastra este destul de avansata, nu cred ca este mare motiv de ingrijorare daca doar complimenteaza niste fete. Asa sunt baietii... Vorbeste totusi cu el si spune-i ce te roade, te vei simti mai bine. Eu asa am facut si mi-a mers bine. :*
Sincer, sa mai cauti. dar tu stii cel mai bine, nu pot hotari eu in locul tau In relatie trebuie sa fii fericita, sa ti se acorde atentie, sa existe comunicare, sa aveti incredere deplina unu in altu. Gandeste-te ca inca mai ai timp, inca mai poti cunoaste ff muti baieti sau pote deja l-ai intalnit pe cel facut pentru tine. tot u stii asta. Cand iei decizia zi-mi si mie ce ai hotarat, mi-ar parea bine...
In situatia asta tu ar trebui sa hotarasti, daca zic mai mult decat am zis, inseamna ca iau decizia in locul tau si nu trebuie sa se intample asta. Cunsulta-te cu apropiatii, si gandeste la rece. Cand esti implicata poate ca nu vezi lucrurie f clar sau inima nu te inseala de data asta. U trebuie sa stii. O fi prima mare dragoste si din asta esti aa nedumerita...
Parerea mea:
Daca il iubesti,si te iubeste,si tu nu faci lucrul care il face el pe messenger(cu baieti), spune-i ca te deranjeaza, si vezi care e motivul pentru care face acest lucru!