| gagicuta85 a întrebat:

de putin timp cand stau intinsa in pat imi bate ceva in burta ca si cum mai am o inmia ce inseamna? mie somn aproape toata ziua si am dureri de cap deseori.si am si greturi cate odata..ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| DandYgiRL18 a răspuns:

Eu sunt doctorita, de un an si ma ocup de cazuri de sarcina si rani. Cu mine poti vorbi, nu sunt o baba bagacioasa rolling on the floor Genul acesta de simptome sunt clasicele unei sarcini. In cazul in care simteai doar acea *inima* si durerea de cap putea un ulcer, adica ceva ce tine 2-3 zile e o raceala de stres. Dar daca ai avut si greturi clar, dar clar este o sarcina. Eu nu vreau sa fac pe desteapta, dar poate ar trebui sa faci un test de sarcina. Exista si teste pe care le poti face pe internet, fara sa te misti pana in x loc din orasul in care esti. Va trebuii sa schimbi putin meniul, pentru ca greturile sunt cauzate de mancarurile pe care un bebelus nu le poate manca, sau agreea. Daca ai avut relatii sexuale fara prezervativ, este sigur o sarcina! Pentru mai multe detalii poti cauta articole pe google sau chiar consulta un medic. Funda? puppy dog eyes

| gagicuta85 explică (pentru DandYgiRL18):

Pai de 2 luni s-a intamplat ca am facut ne protejat si da si-a dat drumul inauntru, dar dupa 2 zile mi-a venit menstruatia,dar in acest timp am avut greturi,am inceput sa am aceste greturi cand eram in masina am crezut ca din cauza la masina,dar au inceput sa continue,uneori am greturi doar daca simt miros de mancare,sau imi apar greturi din senin,mie somn aproape toata ziua,si desi noaptea dorm suficient,acum m-am despartit de prietenul meu si sunt minora sad si mie teama sa le spun parintilor pentru a nu provoca anumite certuri ne dorite, si nu as vrea sa avortez pentru ca de putin timp am aflat ca si mama mea a vrut sa ma avorteze pe mine, si nu accept ca odata ce am facut ce am facut, sa omor un copil care nu este vinovat cu nimic, chiar daca sunt minora si m-am despartit de prietenul meu vreau sa il tin, crezi ca am dreptate? fac bine? astept sfatul tau multumesc :*

| valy311 a răspuns (pentru gagicuta85):

Pai intr-un fel e bine pentru ca te gandesti la viiatsa unui copil...dar o sa fie mai greu cu parintii tai ce o sazica cum o sa reactionezee ....cati ani aibatting eyelashessau mai bine da-mi id si vb p messengerwinking

| DandYgiRL18 a răspuns (pentru gagicuta85):

Imi pare foarte rau pentru iubitul tau, se pare ca nu a fost asa cum credeai. Daca i-ar fi pasat ar fi ramas si ar fi avut grija de tine si de copil. Va trebuii sa-ti plateasca o pensie alimentara, pentru copil, destul de mult. Imi pare rau, dar stiu ca e greu, mai ales ca esti minora, extrem de multe fete au trecut prin asta si devine deja ceva normal. Trebuie sa vorbesti cu parintii tai. Sa le explici ce s-a intamplat si ca... s-a intamplat. Ei vor trebuii sa fie cu tine, in cazul in care te cearta sau incep sa se comporte ciudat asta va va inrautati putin relatia. Id.ul meu de messenger este baby_angel_122000. Te-as ruga sa-mi dai add happy.

15 răspunsuri:
| valy311 a răspuns:

Ultima data cand ai facut sex sea dat drumu in piz...a ta?

| Alexutsa_2737 a răspuns:

Esti insarcinata. Bravo. Daca ai peste 3 luni nu mai poti face avort si daca iti vine ciclul nu este normal si trebuie sa te duci imediat la ginecolog sa vezi ce se intampla. Ca sa fi mai sigura daca esti sau nu insarcinata fa un test de sarcina

| gagicuta85 explică (pentru Alexutsa_2737):

Dar pot ramane daca dupa doua zile mi-a venit menstruatia? am mai facut si fara sa ne protejam de mai multe ori dar nu si-a dat drumul inauntru, oricum multumesc ca miai raspuns, si multumesc de sfat, o sa imi fac un test sa ma asigur si pe urma voi merge la ginecolog sa vad de ce imi vine ciclu peste..mersi

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Cred ca esti insarcinata. Cati ani ai? Sper sa nu fie o problema daca esti insarcinata, poate ai 18, 19 ani. sa nu se declanseze certuri in familie. Daca esti mai mica de 18 19 iti zic ca AI INEBUNIT. Nu trebuie sa faci asa ceva de mica. oricum` fa testul si vezi tu. te descurci. aici nu prea te puteam ajuta.happy

| DanyelFSN1 a răspuns:

Esti insarcinata, acestea sunt sintome de sarcina zic eu

| LAriiscukka a răspuns:

Ai facut ceva prosti?happy

| DanyelFSN1 a răspuns (pentru LAriiscukka):

Ia zine si noua ce fel de prostiute ma larisa big grin laughing)

| LAriiscukka a răspuns (pentru DanyelFSN1):

Prostioare daniel adica a avut relati sexulare neprotejate

| gagicuta85 explică:

Da dar de vreo 2 luni, si mi-a venit si menstruatia doar ca atunci cand mi-a venit am avut niste dureri insuportabile de burta si mi-a venit foarte mult in primele zile.

| gagicuta85 explică:

Am facut si ne-protejat inainte cu 2 zile de a imi veni menstruatia..credeti ca s-ar putea sa fiu insarcinata?

| SnegM a răspuns:

Draga mea ori esti insarcinata, ori teama de a nu fi insarcinata iti da aceasta impresie...mai bine fa un test ca sa stai linistita!

| SophYe a răspuns:

Ai avut relatii sexuale in ultimul timp fara prezervativ?