| Ofiintă a întrebat:

De trei saptamani vorbesc cu un baiat, la inceput primeam foarte multe mesaje, comunicam cam mult prin sms.Momentan lucrurile cu sms-urile s-au mai rarit insa inca imi trimite de cateva ori pe zi.
Ne-am intalnit o data, si in rest ceea ce ma deranjeaza este ca nu ma invita nicaieri, sta doar la 5 km de mine si nu este in stare sa ma viziteze.
Prin sms, convorbiri telefonice, seara obisnuiam sa vorbim cam 2 ore la telefon, nu imi pot da seama daca simt sau nu ceva pentru ellaughing
Partea proasta este ca am inceput sa ma atasez, tot timpul sa verific telefonul daca mi-a mai trimis un mesaj.
Intr-o seara m-am cam enervat pe el, deoarece imi spunea ca trebuie sa vorbeasca cu un prieten de-al lui sa mearga undeva la apa, in timp ce vorbeste cu mine, el are planuri cu altcineva, sa ma viziteze nu este in stare pentru ca mi-a spus ca sunt 22 de minute pana sa ajunga.
Nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce vrea, el a fost la un majorat si imi trimite mesaje de acolo. Astazi mi-a trimis "neata" prin sms si mai tarziu m-a intrebat pe facebook "Ce faci" si nu i-am mai raspuns respectand sfatul unei prietene.
Sincer, as fi vrut sa ii scriu dar imi pun si eu intrebarea daca merita, doar mesaje pe fb, sms, in schimb nu face niciun efort sa ne vedem.
Nu stiu ce ar fi mai bine sa fac.
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Intreaba-l pe el nu pe noi daca e interesat de relatie. Poate e doar fricos ca 5 km sunt doar vrajeala.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa vorbesti cu el, sa-i spui ce te nemultumeste, sa-l intrebi ce isi doreste! O aventura, o relatie amicala sau o relatie de iubire, serioasa?
Spune-i tot ce te deranjeaza, spune-i, de asemenea, ca ai inceput sa te atasezi de el si ca nu intelegi de ce reactioneaza asa, tinand cont ca te cauta, dar nu misca nici macar un deget cand vine vorba de intalniri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa zicem. Totusi, tu ce eforturi ai facut sa-l vezi pe el? Cum se face ca doar el e vinovat ca nu va vedeti?

| Ofiintă explică (pentru anonim_4396):

Sincer m-am saturat sa fac doar eu eforturilaughing, cred ca baiatul este cel care trebuie sa faca un prim pas daca are intentii, desigur.
Eu am fost cea care a facut primul pas deci in cele ce urmeaza nu am de gand sa-i fac lui curte, daca ma intelegi!happy

| Blamely a răspuns:

Spune-i lui ce te nemulțumește.

| BornToBeLoved a răspuns:

E o relatie
Posibila...
Depinde
ce
Simtiti! Trebuie
Sa va intalnti! 5km=0

| eu1234512345 a răspuns:

Spune-i ca ti s-a stricat telefonul si vezi daca mai face vreun efort sa tineti legatura