Buna!
Tu cunosti foarte bine motivul despartirii voastre, ceva s-a intamplat daca a fost vina ta sau a lui nu mai conteaza la final dar incearca sa nu se mai repete si sa nu mai faci aceleasi greseli. Daca a trecut ceva timp de la despartire iar el a mai stat su cu alte fete si nu i-a pasat nu stiu ce sa zic. Iar daca sunteti foarte buni prieteni unu dintre voi nu mai vrea sa mai fie ce a fost. Tu incearca sa vorbesti cu el este cel mai importat sa vezi ce simte el cu adevarat! Spune-i ca tu il iubesti sau ca ti mult la el, daca si el simte ceva nu o sa te lase asa niciodata indiferent din ce cauza a fost despartirea. Nu ai cum sa-l uiti din moment ce tu il iubesti si mai stati si in acelasi cartier si sunteti in aceeasi clasa, asta se intampla numai daca face el ceva si o sa-l urasti asa nu ai cum sa-l uiti. Tu fi tu insuti si o sa fie bine. Vorbeste cu el e cel mai bine.
Bafta si sper sa te ajute! Fundaa?
`schimbarea` despre care zice el este de fapt maturizarea insa trebuie sa accepte ca nu mai esti ceea ce erai odata.Si incearca sa-ti pui in valoare noile atuuri ca el sa vada ca te-ai schimbat in bine, iar pentru asta vorbeste mai mult cu el.
Nu poti sa il uiti.
Dupa un an... e prea greu, chiar daca vrei.
Si daca sunteti si vecini si in aceeasi clasa, e foarte foarte greu.
Dar nu dispera, nimic nu e pierdut.
Fii acea fata de atunci, comporta-te frumos cu el, apropie-te incet de el, atinge-l, zambeste-i.
Insa nu fi prea insistenta, deoarece va crede ca esti topita dupa el si te va lua de fraiera.
Fii si putin indiferenta.
Daca accepta sa va intalniti doar voi doi pentru a-i spune ce simti e ok.
Tu spune-i ca il iubesti, ca nu il poti uita, nu ai cum, pur si simplu tii prea mult la el.
Stiu senzatia asta, e foarte greu.
Dar daca ai fost un an cu el, inseamna ca ceva i-a placut mult la tine si te-a iubit mult de tot.
Un an nu se poate uita asa, crede-ma.
Un an conteaza foarte mult!
Parerea mea e ca ar trebui sa incerci, gaseste niste vorbe care sa il atinga, sa ii dea lacrimile .
Bafta!
Incearca sa fii fata aia care ai fost atunci cand ati fost impreuna ...si vorbeste cu el despre asta fa tu primul pas, pentru ca daca stati in acelasi cartier si clasa + ca il iubesti e foarte greu..Incearca sa vorbesti cu el convinge-l ca inca esti fata aia cu care a fost el impreuna si de care i-a placut...eu nu va cunosc doar mi-am zis si eu parerea si eu am fost intr-un astfel de situatie .Succes:].