| Odin666 a întrebat:

De un timp prietena mea tot iese afara, la inceput cu niste fete iar mai apoi cu baieti imi spunea de fiecare data cu cine iese si am zis ca nu am nimic impotriva eu nu pot sa ies mereu din cauza scolii. De la un timp unul dintre tipii cu care iese tot o suna si intr-o zi cand eram la ea a sunat`o si ea se ruga de el sa iasa afara dupa ce plec eu, si in alte dati cand ii zice sa vina afara si nu vrea il tot roaga desi eu de fata la convorbire! Incep sa intru la banuieli. Sta pana seara tarziu afara tot cu ei si ala ii mai face si vizite la scoala.
Ce pot sa cred din toate lucrurile astea am maxima incredere in ea dar totusi deja ii prea dubios... Ce sfaturi imi dati?

10 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Spune-i sa nu mai vorbeasca cu el sau va despartiti (ii spui doar ca sa o sperii). Daca vrea sa mai stea cu el inseamna ca a inceput sa te placa mai putin si sa simta ceva pentru acela, deci de aici sti ce urmeaza...

| Azµre a răspuns:

Discută cu ea, eu cred că e doar o prietenie ca amici nimic mai mult!

| Oana92 a răspuns:

Nici increderea dusa la extrem nu e sanatoasa. Din moment ce ea se ruga de el sa iasa afara acolo sigur e ceva... Parerea mea e ca meriti ceva mai bun!

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Si tu si ea puteti gresi.In primul rand tu care o lasi cam prea sa zoboare, si poate are pe altcineva intr-adevar, sau nu mai poti avea incredere in ea si trebuie sa va despartiti.
Ea:Care te insala cu altii baieti;
sau care te negrijeaza.
Vorbeste cu ea!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un mod de a-ti arata ca are nevoie de prezenta ta mai mult, de a ti arata ca nu este apreciata suficient de catre tine, iar altul ii face pe plac. sau mai e si reversul medaliei. tot ce pot sa-ti spun este sa ii acorzi mai mult timp in preajma ta, mai multa conideratie(dupa caz). discuta cu ea, intreab-o sincer ce reprezinta relatia voastra pentru ea.

| Liliana1981 a răspuns:

Mai, eu cred ca fata asta te iubeste! Dar tare de tot! Sunt convisa ca o sa ma crezi........doar minciuna pe care ti-o spun eu e de 10 ori mai mica decat aia in care traiesti tu.

| AnneMarie78 a răspuns:

Pai daca ai dubii e normal ca ti-ai pierdut increderea in ea. Trebuie sa te duci la ea si sa ii zici daca mai vrea sa continuati relatia pentru ca tie nu iti place sa traiesti cu dubii intr-o relatie si ca ar trebuia sa vorbiti inainte sa fie prea tarziu.

| Incepator01 a răspuns:

Vorbesti cu ea, o sa-ti zica ca e doar un prieten blah, blah. O sa se repete faza. O sa-i dai cu flit. ( Asa prevad eu viitorul happy )

| AriantheLissa a răspuns:

Eu iti spun sa te desparti de ea. E chiar penibila situatia in care ea te afiseaza, iti dai seama ca afara te barfeste la ceilalti, nu? Incearca s-o lasi balta, nu te lasa manipulat de ea. Eu cred ca ea deja s-a facut de ras in fata ta. happy Asa ca poti sa te desparti de ea, fara nici un regretwinking Succes! happy

| valeria9764 a răspuns:

Buna deci sfatul meu este ca ar trebui sa ii oferi mai multa atentie intelegi unora dintre fete au nevoie de mai mult spirijin poate din cauza ca nu glumesti cu ea trebuie sa petreci mai mult timp cu ea pentru ca sa inteleaga ca ai nevoie de ea ar fi bine sa o suni mai des sa ii scrii mai des pentru fete asta conteaza mult cit mai multa atentie din partea ta trebuie sa ii oferi crede-ma tot iti va reusi ai incredere in tine happy