Nu prea ai de unde sa stii. Spune'i ca pe tine te doare toata "joaca" asta. Si ori e alba ori e neagra. Ori va impacati si va mai acordati cate o sansa ori ramaneti doar amici. Daca chiar tine la tine sigur va accepta sa va impacati. (depinde si de motivul despartirii acum). Bafta!
Am citit textul tau si celelalte raspunsuri iar parerea mea e simpla: lasa-l balta si treci mai departe. daca te-ar iubi nu s-ar juca cu tine "ba ne impacam, ba nu ne impacam". ori are pe alta dar pastreaza legatura cu tine pentru situatia in care se desparte de aia, ori pastreaza legatura cu tine doar ca sa aiba cu cine sa se distreze pana gaseste pe alta. oricum ar fi, faza e ca tu pici aiurea in toata combinatia asta. e clar ca nu te respecta, pentru ca daca te-ar respecta nu s-ar juca in felul asta cu tine. daca el nu te respecta, macar respecta-te tu si lasa-l balta. ca sa vada si el ce aiurea e cand nu ii ies combinatiile. esti la varsta cand ai impresia ca daca te desparti de iubit e sfarsitul lumii si ca nu o sa mai iubesti niciodata. toate am trecut, la un momentdat, prin faza asta. o sa cresti, o sa intalnesti si alti baieti, o sa mai treci prin cateva despartiri dar o sa vezi ca de fiecare data iubitul nou va fi mai bun decat ala vechi. asa ca da-i liber ca sa poti sa incepi sa-ti cauti pe altul. de ce sa te chinui singura in situatia asta? eu te asigur ca nu te iubeste, pentru ca nu asa procedeaza un om care te iubeste. asa ca fii tu mai tare si nu ii mai da tu alte sanse. in felul asta, o sa castigi
Uite,să-ţi spun cum îi chestia asta...Am citit cu foarte mare atenţie la ce-ai scris,şi m-a făcut să cred că el,încă te iubeşte.Din moment,ce îţi face toate chestiile astea, şi cum ai zis tu, are pe altcineva.Eu zic,să nu-i dai atâta importanţă,poate şi asta vrea,şi să te porţi normal cu el,să vezi cum acţionează,iar dacă îi numa asta,sigur te vrea înapoi, şi vrea să te pună puţin la încercare, să vadă dacă-l mai iubeşti.Ai grijă în ceea ce vei face:*