anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 luni imi place de o fata.Problema e ca noi nu suntem prea buni prieteni chiar daca eu o cunosc din vara anului 2011. Daca stau langa ea nici nu ma baga in seama, daca o intreb ceva imi raspunde scurt si se intoarce.Cand trec pe langa ea se uita intens la mine iar eu nu stiu ce sa ii zic, sunt mai timid de fel.Cu alti baieti vorbeste ii pupa pe obraz.Nu stiu cum sa facthinking Mentionez ca are si iubit, dar eu as vrea sa fim macar amici.Cum pot sa fac? Vreau raspunsuri serioase!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Adelina004 a răspuns:

Pai uite sunt si eu fata ...deci din cate am citit eu tie iti place de o fata, numai ca ea are iubit ...mmm pai daca iti place foarte mult de ea ar trebui sa astepti pana ce relatia lor se termina.De obicei fetele sufera dupa o relatie dar daca au cu cine sa vorbeasca pot uita de suferinta, deci incearca si tu sa o faci sa uite chiar daca esti timid incearca sa treci peste, insa daca vrei sa fi-ti doar amici poti merge la ea si ii poti zice lucrul acesta.nu este greu sa ceri prietenia sa stii, iar eu nu cred ca ea ar zice nu ci din contra big grin deci mult succes cu aceasta fatawinking

| Sonia090189 a răspuns:

Cred ca raspunsul il gasesti aici: http://specialromania.com/romanian-girls/

| Groax a răspuns:

Fai si tu cadouri.De exemplu o floare, ciocolata ceva.Si intreaba daca vrei sa fiti amici...Cand e suparata sa o sustii..Asa se face o treabahappyDupa cum stiu eu.