| Emma24dsxd a întrebat:

Buna TPU, de vreo 3 saptamani pot spune ca am facut sex neprotejat si si a dat drumul in mine de vreo 4 ori in in aceasta perioada,chestia e ca imi doresc un copil simt ca este partenerul ideal si ma simt fericita dar uneori imi e si teama de rolul de a fi mama, ador copii si el ar fi fericit dar mi e frica de tot ce tine de spital nastere, de cat de fragili sunt copii mici.Am 22 de ani simt ca e varsta potrivita si persoana potrivita dar am o teama. Mentionez ca am avut ciclu 3 zile foarte putin aseara mi-a trecut ..azi de dimineata am avut o stare de voma cum m-am trezit si am emotii acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu speriata. :-(

6 răspunsuri:
| NYK4u a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri, dacă asta îți doresti. Omul învață in fiecare zi ceva nou, plus ca nu ești prima femeie care o sa nască, o sa te descurci. Felicitări și numai bine in drumul tău!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Inainte sa decideti ca vreti copii, ar fi cazul sa va si documentati despre ce presupune acest lucru, ce se intampla cu corpul tau, cum se schimba totul, ce presupune nasterea, care sunt pericolele care pot aparea la nastere, cum va fi corpul si viata ta dupa aceea, viata voastra de cuplu, cum se creste un copil etc. Daca te temi, parerea mea este ca nu esti pregatita pentru asa ceva.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Emotiile sunt normale, e o schimbare majora.
Atat timp cat va doriti copilul, nu vad de ce te-ai uita in urma.
Partea cu spitalul presupun ca trece repede, iar ingrijirea bebelusului poate fi studiata de pe acum, din carti (in nici un caz de pe Facebook).

| Emilian65 a răspuns:

Daca va doriti copii, bucurati-va de acest lucru. Pentru problemele expuse mai sus consultati un medic ginecolog. El este in masura sa va spuna ce aveti de facut in continuare.

| ania a răspuns:

Daca nu sunteti casatoriti Dumnezeu s-ar bucura sa va casatoriti.A fi mama e una din cele mai mari bucurii pe care le poti exoerimenta pe pamant.

| Violleta2022 a răspuns:

Ciclul de 3 zile este un ciclu nromal, asadar nu cred ca esti gravida.
In ce priveste dorinta ta cu copilasul, discuta cu partnerul tau de sex, ca sunt zeci de fete lasate gravide iar baiatul nu vrea sa fie legat asa de curand, nedorindu-si copii.
la 22 de ani esti destul de mare ca sa discuti acest subiect delicat cu barbatul cu care ai sex, ca sa nu risti sa ramai cu copilul, sigura.