| andrutski a întrebat:

De vreo saptamana ma contrazic cu un prieten, el spune ca dupa primul act sexual fetei i se formeaza un spatiu intre picioare, din zona coapselor pana la genunchi, si asa iti poti da seama daca mai este virgina sau nu. Eu sunt de parere ca nu prea este posibil, deoarece oasele nu isi schimba forma si nici soldurile nu se latesc asa, peste noapte. Poate doar dupa mai multe contacte sexuale este posibila o modificare discreta, nu foarte vizibila.
Voi ce parere aveti? :*

11 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Nu are loc nici o schimbare. Doar ca nu mai esti virgina. Nu isi poate da nimeni seama. Normal, fiecare fata are picioarele diferite, deci daca o fetita de 10 ani are picioarele mai distantate, nu inseamna ca nu mai e virgina

| Dominicc a răspuns:

Nu, nu e posibil, mai ales daca esti fata cu capu pe umeri.

Dar da... are dreptate intr-un fel anume dar totusi indepartat.

dupa mult sex incepe sa se deformeze pic zona.

si inca ceva.
ori de faci prima data sex ori de nasti normal tot cam la contrazicerea lui ajungi.

femeile care nasc nu au golu ala... si totusi au trecut prin ceva mai. decat primul contact sexual
dar asta mi incolo. dupa ce...

| Vizitiul a răspuns:

Nu ai cum sa-ti dai seama daca o fata mai este virgina sau nu dupa aspectul fizic.
E necesar sa intretii raporturi sexuale pentru a constientiza acest lucru.
Amicul tau abereaza!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu se schimba cu nimic oasele, nu se schimba cu nimic aspectul fizic dupa primul contact sexual si nici dupa n contacte sexuale.Nu au legatura actele sexuale cu modificarile fizice extreme asa cum le descrii aici.Bafta!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Prietenul tau este intr-o grava eroare! Dezvirginarea presupune ruperea unei pieliti, himenul, nu reasezarea oaselor! Habar n-are!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul dureaza in cele mai multe cazuri 20 de minute!

daca eu ma duc la sala timp de 20 de minute in timp ce tu faci sex si imi lucrez muschii timp de un an. o sa se vada muschii deci de ce nu s-ar deforma big grin!

| cristi202 a răspuns:

E bine ca nu credea ca fata isi schimba si fizionomia fetei...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se formeaza un spatiu, Triunghiul Bermudelor.

| bOse a răspuns:

Probabil prietenul tau bate apropo, nu te-a intrebat daca vreti sa incercati sa vedeti daca e ca el sau ca tine?

| Razvan a răspuns:

Prietenul tau ar trebui sa scrie o carte SF.Are ceva talentthinking
Daca nu mai esti virgina nu inseamna ca te metamorfozezi intr-un monstru maritim cu solduri late. Dudeoh go on

| andrutski explică:

Nu, sigur nu bate niciun apropo laughing.