anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci acum 2 ani și cv fost cu un băiat dar ne-am despărțit deoarece a spus ca sunt mică și nu vrea să își bâtă joc de mine. fiecare si-a văzut de treabă lui și eu mi-am găsit un prieten și el la fel o prietenă. Însă sentimentele pentru el nu au dispărut. încă imi mai scrie să vadă dacă sunt bine. cand ne vedem în oraș se uita insistent la mine. într-una din zile mi-a scris iar și am căzut la comun acord să ne vedem intr-o zi doar noi doi și să nu știe prietenii nostri de asta.toată treabă e ca eu aș vrea sa ne împăcam. Încă îl mai iubesc. Și nu stiu dacă mai skmte ceva pentru mine. doar ca tot simț ca îi ceva acolo deoarece și când nu îl băgam în seamă mă intreba dacă sunt supărata pe el și chestii de genul. aștept părerile voastre

Răspuns Câştigător
| L1feDRAIN a răspuns:

Asculta,
Vad ca ii pasa de tine, dar imi dau seama ca: El nu te mai place, dar ii este mila de tine si se asigura daca totul este bine.
Iubeste-l mai departe pe prietenul care il ai acum, fostul tau prieten are si el o prietena.
Tu si el puteti ramane doar prieteni.
Continua-ti-va relatiile cu cei pe care ii aveti acum.

7 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Nu a vrut sa-si bata joc de tine deoarece erai prea mica, acum ca esti mai mare cu doi ani isi poate bate joc? Privirile acelea insistente erau doar pentru ce ti-a scris si neutrino, asta daca ai inteles ceva din ce a scriswinking

| neutrino a răspuns:

Probabil ca in ultimii 2 ani ai mai crescut si tu, ai facut tate si cur asa cum isi doreste orice baiat sa ai, sa aiba pe ce pune mana, si nu numai. In aceasta situatie, cum naiba sa nu simta nimic pentru tine? Asadar, il poti iubi cu multa speranta si incredere.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa va vedeti fiecare de relatia voastra. Lasati amintirile, pentru ca cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul.

| syd2 a răspuns:

Buna.
Iti spun ca daca il iubesti cu adevarat nu ai decat sa vorbesti cu el si sa te intorci la el, iar daca nu uita de el si ramai la iubitul tau qctual.
Sper c' te-am ajutat. Cu drag Infante.

| EmanuelKant a răspuns:

Asa sunt baietii.Cine stie cand se rupe relatia cu prietena lui si pentru el e bine sa stie ca are a doua varianta in tine. Daca tu ai o relatie, ai grija de ea si nu-ti bate joc.

| Anonim2132 a răspuns:

De iubit nu te va mai iubi dar tine la tine fiind asa grijuliu
Zi ca tu inca mai ti la el

| Valywashere a răspuns:

Eu cred ca poti sa-i dai o sansa..Incercarea moarte nu are..Si vezi cum se comporta, daca se comporta frumos poti sa continui relatia cu el, daca nu te desparti. Daca exista sentimente si dragoste intre voi o sa fie o relatie perfecta..Bafta! :*