Fiindca era suparata doar pe tine. Te-a vazut discutand cu alta fata si a fost geloasa, ceea ce inseamna ca nu tine la tine, te considera doar o prorietate. Trebuie sa aveti o discutie serioasa despre drepturile fiecaruia si despr cum va comportati unul cu celalalt.
Bună!
Supărările şi geloziile nemotivate sunt doar fiţe. E imatură şi vede lucrurile doar în alb şi negru.
Oamenii cand sunt nervosi se exprima in cele mai ciudate feluri. Poate ea, stergandu-ti pozele si relatia de pe fb. asa si-a descarcat nervii pe ceva ce a suparat-o.Pentru ca de la starea de nervi la parere de rau poti trece foarte usor.Si poate asa a reusit ea sa se calmeze.
Incearca sa o faci sa rada, sa iasa din starea aceea.
Si eu fac la fel cand ma enervez pe ceva.Nu tip la persoana respectiva ci la persoana care mi-e cea mai draga, poate asa a reactionat si ea.
Bineinteles, tine la tine.Dar pentru a va apropia si mai mult fa si tu ceva pentru ea. (un mic sfat)
Bafta! :*
Pfu ) exact asa a facut si ea.
dar spune-mi, parca nici nu vroia sa mai vorbeasca cu mine, dar daca nu tineam la ea, nu mai vorbeam cu ea nu incercam sa vad ce are. Si i-am spus ca puteam sa o sterg de pe fb sa ii blochez numarul ce facea ea daca vroia sa ne impacam. Si mi-a spus mai multe ca isi facea alt fb ma suna de pe alt numar. eu acum incerc sa vad daca tine la mine sau nu nu mai inteleg nimic
Ori e geloasa.ori vrea mai multa atentie din partea ta.Altfel nu-mi explic de ce reactioneaza asa...
Banuiesc ca tine la tine.parerea mea e ca certurile astea sunt simple copilarii din partea ei. vorbeste deschis cu ea, si intreab-o ce vrea mai exact de la tine, daca vrea o relatie serioasa cu tine, etc.
Am sa o intreb. multumesc pentru sfat
Cel mai probabil crede că ieşi cu alta.Şi e supărată pe tine... Spune-i că nu are motiv pentru care să fie geloasă şi că dacă vorbeşti cu o fată asta nu înseamnă că o iubeşti pe fata aia. Încearcă să petreci mai mult timp cu ea ca să-i dovedeşti că întradevăr ţii la ea. După ceea ce ai scris mai sus ni-am făcut concluzia că ea nu are destulă încredere în tine, iar încrederea într-o relaţie e foarte importantă. Aratăi că ieşti bărbat de încredere, iar cînd spun bărbat mă refer la tipul de băiat matur care ştie ce face şi care respectă persoana iubită.E o fată dificilă dar o să te descurci tu, asta în caz că o IUBEŞTI cu ADEVĂRAT!
Si mi-a zis intr-un final de ce era suparata, pentru ca nu stiu cica se juca cu un coleg...si ala a sarutat-o si ea mi-a zis mie ca nu i-a placut ceva de genu ca i s-a parut oribil...dar daca nu i-a placut de ce "s-a despartit de mine" am pus in ghilimele pentru ca nu a spus clar ca vrea sa ne despartim, si oricum am vorbit aseara cu ea si "ne-am impacat" chiar daca ea zice ca nu am fost certati a zis ca atunci cand e suparata pe cineva, e suparata pe toata lumea.
Hmmm mda dificilă fată ai tu. .În orice caz acum totul e bine.Dar nu prea cred că e ceva legat de sărutul cu colegul ăla. În ceea ce ţi-a spus atunci seara că cică dacă ai vorbit cu o fată în staţie e ceva bizar..De unde aşa din senin a scos ea vorba aia?, sau i-a spus cineva? cum ar fi colegul ei care zici că a sărutat-o, cred că a spus o minciună ca să vă despartă, e firesc că e gelos pentru că ea e cu tine şi nucu el.Dar asta e doar o presupunere de a mea, dar foarte probabilă,, Încearcă să vorbeşti cu prietena ta despre ce i-a spus colegul ăla.
Aaaaa...Păi de ce n-ai spus aşa de la început ei nuştiu cred că aşa e ea, cînd e nervoasă se descarcă pe toată lumea.Am întîlnit aşa persoane credemă,, Şi sunt tare dificile
Mutubal întreabă: