| Rares311 a întrebat:

Deci, acum ceva timp am fost cu o fata. Acum a venit ziua unui prieten care a invitat-o si pe ea.Asa, si am fost intr-un club cu niste baieti si cu mai multe fete printre care si ea.Am vazut-o sarutandu-se cu un prieten de-al meu si cred ca o sa fie si impreuna.Ce ar trebui sa fac ca sa nu ma simt prost, sa o uit in afara sa imi caut o alta fata?(Sa mentionez ca ea era foarte frumoasa, nu cred ca am mai vazut una ca ea)Dau Funda + Vote daca ma ajutati. (si as vrea si raspunsuri serioase daca se poate ca nu am chef de glume, ma simt prost).

Răspuns Câştigător
| Nicole_8267 a răspuns:

Poate că ceea ce o să spun nu o să fie un răspuns matur, dar ar trebui să-i plătești cu aceeași monedă. Găsește o fată cu care o să încerci să o faci geloasă. Orice fata/femeie cînd se simte geloasă e în stare de orice.Iar dacă nu va fi atunci nu a simțit nimic pentru tine și ar fi cazul să mergi înainte, căci că la urma urmei tot ce se face...se face spre bine, iar în viață expresia * a merge înapoi nu se admite

9 răspunsuri:
| DenisaMetal a răspuns:

Treci mai departe chiar daca simti ca te darami, este doar o scurta perioada din viata ta. Vor veni fete si mai frumoase ca ea. Fii tare! SUCCES

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Nu prea ai ce. Daca ai iubit-o o sa iti fie greu un timp. Trebuie doar sa lasi timpul sa treaca si o sa dispara si sentimentele putin cate putin.:*

| RetardedRacoons a răspuns:

Ii spui prietenului tau sa aiba grija ca fata are herpes genital si d-asta ai fost nevoit sa te desparti de ea.

| Rares311 explică (pentru RetardedRacoons):

Mersi pentru raspunsul serios!

| Skaywalker_Matei_1993 a răspuns (pentru RetardedRacoons):

laughing)))))))))

| Rares311 explică:

Sa inteleg din raspunsurile voastre ca nu am sa ma mai simt bine ceva timp?

| Rares311 explică:

Despre ce e?

| AlexCool17 a răspuns:

Da ce tu esti lezbi?

| AleXoY_4508 a răspuns:

Cel mai bine ii spui ce simti... daca nu va intelege inseamna ca nu te merita.