| giulik22 a întrebat:

Deci ajutati-ma! Ce sa mai cred? La inceputul verii am fost intr-o excursie iar acolo am cunoscut un tip care mi-a placut de prima oara cand l-am vazut. Dupa ce s-a terminat excursia am ramas prieteni. zic eu destul de buni.Suntem in aceeasi scoala.si nu inteleg cum de in 8 ani de cand sunt in scoala nu l-am mai vazut cu toate ca el e de 7 ani in scoala in fine sa continuam.Si dupa ce s-a terminat excursia am ramas prieteni si ne intelegeam super... aveam o gramada de lucruri in comun. el s-a bagat impreuna cu cea mai buna prietena a mea si au stat o luna impreuna.Eu eram devastata si am inceput sa imi urasc prietena din ce in ce mai mult.Incercam tot felul de metode sa ii despart.si am reusit. Dupa o luna s-au despartit. Dupa am incercat sa ma apropii cat mai mult de el.si dupa o saptamana de la despartire m-am bagat cu el.Relatia nu a durat mai mult de 4 zile in care nu ne-am sarutat.Ne vedeam si nu ne bagam in seama.Adica eu vroiam dar el cand ma vedea parca isi doarea sa fuga de mine.Si pleca cat mai repede. Dupa 4 zile m-am saturat de situatie si l-am parasit.Acum suntem in luna ianuarie si inca imi place la fel de mult sau chair mai mult de el.Intre timp am mai avut prieteni dar nici unul pe care sa il iubesc la fel de mult.Mentionez ca din cauza supararii mele am inceput sa fumez...acum nu mai practic sportul.in fine eu chiar imi doaream o relatie cu el pentru ca eu nu mai sarutasem nici un baiat inainte si chiar imi doream sa fac pasul acesta cu el pentru ca simteam ceva nou si diferit si fooarte puternic pentru el.Stiti cum se spunetonguerima dragoste si primul sarut nu le uiti niciodata. Prima dragoste a mea a fost el dar primul sarut l'am avut cu altcineva pentru care nu simteam absolut nimic si imi pare nespus de rau. Dar asta e soarta.Va rog sa imi spuneti ce credeti? Care e parerea voastra? Vreau sa fiu din nou aproape de elcrying

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Draga nu spune ca pe altii nu i-ai iubit la fel de mult. Dureaza pana sa ajungi la iubire.Nu te invinuii nu ai iubit pe nimeni, da ai gandit bine ca primul sarut conteaza insa la majoritatea este cu persoana nepotrivita(si cazul meu). Trebuia sa fie ceva special, iar tu ai facut-o din suparare sau sa crezi ca te razbuni( eu o relatie esuata). Spune-i de ce se comporta asa cu tine? Ca tii foarte mult al el si regreti ca l-ai parasit.Nu te-ai intrebat vreodata daca el nu cumva a tinut la prietena ta si dupa ce s-a despartit era devastat? Poate de aceea nu a facut nimic cu tine. nici sarut nici nimic.Ok poate e si varsta.Incearca sa vorbesti fata in fata cu el, ca-ti pare rau ca ai renuntat la el atunci, ca tii la el e foarte mult timp, si ca vrei sa ai o relatie serioasa cu el.Bafta!

0 răspunsuri: