| Felly_7817 a întrebat:

Deci ajutati-ma cu cevastraight face. M-am despartit de el in urma cu 6 luni.Il iubeam, dar a facut atatea greseli incat am luat decizia astastraight face. El inca ma iubeste, si regreta tot. Dar eu am acum alt prieten, suntem impreuna de aproape 2 luni si pot spune ca-l iubesc.Fostul meu stie asta, desi imi zice in fiecare zi ca ma iubeste, ma roaga de 4025363 ori pe zi sa il iert pentru tot, si imi spune ca ma va astepta cat va fi nevoie sa fim iar impreuna...se vede ca regreta, dar ma doare sufletul sa-l vad asa mereustraight face i-am spus clar sa ma uite, ca nu o sa mai fim niciodata impreuna si ca il iubesc pe actualul, dar nu intelege.si sufera si isi face rau singurstraight face. nu mai suport sa il vad asa crying ma deprima si pe mine nu stiu dcstraight face desi il vad doar ca pe un amic acum, tin foarte mult la el. CE SA FAC? ce sa-i mai zic sa nu mai fie asa?crying DAU FUNDA SI VOTURI!

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Lasa trecutul sa ramana in urma.
Punctul inseamna punct,spune-i clar sa inteleaga ca s-a sfarsit si iti face probleme in relatia actuala.
Nu-i mai raspunde la telefon,ignore pe mess,ignore pe strada,daca tii la relatia ta actuala.
Pe undeva,nu e corect nici fata de actualul tau iubit sa tot discuti cu fostul, nu crezi?
Fa curat in viata ta si pune lucrurile in ordine, sa nu te trezesti ca tot tu plangi pana la urma!
Succes!

| mgtow a răspuns:

Spune-i ca daca te mai bate la cap si-o ia pe cocoasa si scapi de el.