| balozaur a întrebat:

Buna TPU deci am 13 ani si iubesc o fata de 14 faza e ca o mai place un baiat de 12 anilaughing.m-a sarutat si pe mine si pe el si nu stiu de cien i place mai mult de mien sau de el Dupa cum se comporta nu prea i-mi dau seama daca i place de celalalt baiat ca vad ca se comporata aproape la fel cu amandoi ea mi-a zis ca nu-i are treaba cu el pentru ca e prea mic mi-a zis ca i plac doar ochi lui. i-am spus o data in parc ca i-mi place de ea si ia a zis ca si ei de mine.Tot timpu cand pleca acasa ma chema sa merg cu ea. Faza buna e ca eu locuiesc in Olanda si ea la fel am venit doar in vacanta de vara si eu am pleacat cu o saptamana inainte sa plece ea si acu am vb cu ea si s-a dus afara cu baiatul ala. > Ce credeti de cine i place mai mult? Funda si multumesc pentru raspunsuri

2 răspunsuri:
| NOname000 a răspuns:

Parerea mea este k de tine ii place...cu baiatul ala poate sta din prietenie...fa si u o comparatzie cum se comporta cu tine si cum se comporta cu el. tu ai mai multe sanse k u esti mai mare decat acel baiat. oricum cupleazate mai repede cu ea k poate ii vine vreo idee baiatului de 12 ani. SUCCES!winking

| Rastiu_Denisa_1994 a răspuns:

De celalalt baiat ii place