| oOBuBuOo a întrebat:

deci am 15 ani si nu am mai fost intr-o relatie de 3 ani si tin sa precizez ca relatia aceea a durat doar 6 zile din cauza comportamentului tipului respectiv,dar nu asta e problema,problema este ca as dori sa o iau de la capat si sa am din nou o relatie,dar se pare ca nu gasesc persoana potrivita, vreau sa spun ca nu am intalniy pe nimeni de care sa ma indragostesc pana acu. Ceva ideii, pareri?

8 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Trist...

Calmeaza-te, ai doar 15 ani!
Ai timp destul sa cunosti baieti.
Hai mai, serios...nu disperati, ok?

| devilmilan a răspuns:

Momentan abia esti adolescenta, va veni momentul si de o relatie, relatiile serioase intotdeauna sunt cele de pe la 20 de ani, cand esti tanar faci multe greseli, chiar te poti insela ca iubesti dar de fapt doar iti e draga acea persoana.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Stai linistita, eu am 21, sunt baiat, si relatiile "serioase"(desi nu as numi-o pe nici una asa) le pot numara pe degete. Am mai bine de 2 ani de la ultima tentativa... E nevoie de timp, nu toti au noroc de relatii de peste un an, din timpul liceului... Din relatiile pe care le-am avut, una singura a fost premeditata, celelalte au fost pe neasteptate. Decat sa te saruti (sau mai rau) cu jumatate din baietii disponibili din liceu mai bine stai cumintica, daca asa simti tu.

| Alcyon a răspuns:

Relatiile din adolescenta sunt mai mult un soi de prietenii, dat fiind faptul ca la 15-16 ani nu e indicat sa faci sex. Prin urmare nu-ti face probleme din cauza asta, ca n-ai de ce. Relatiile adevarate, incep abia dupa 20 de ani, cand te mai coci putin.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Alcyon):

Tu vad ca esti foarte impotriva sexului. Sa stii ca relatiile de la 16-17 ani pot fi si ele 'adevarate', sexul e nimic, cu sau fara el tot sentimentele conteaza. Sexul conteaza in cazul aventurilor, daca trec cateva luni de cand esti intr-o relatie si nu ai facut sex cu partenerul nu e absolut nimic, societatea impune standardele astea tampite cu sexul, unii prefera sa pastreze acest pas pentru mai tarziu, si asa fac relatia mai frumoasa. Am prieteni mai mari decat mine, pana la 26 de ani, care au avut prietene de liceu, minore, si nu au facut sex cu ele mai bine de un an. Si nu sunt vai de capul lor, baiatul are studii superioare, e bazat in oras, fata invata bine la scoala, e deschisa la minte. Sunt multe fete care fac sex de la 15 ani si schimba partenerii des, dar asta este... Sa si le educe parintii, campaniile astea 'anti-dezvirginare' nu fac decat sa sporeasca curiozitatea.

| Alcyon a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu sunt impotriva sexului in general, ci impotriva sexului facut aiurea si la varste cand nici nu stii ce-i cu tine. Iar relatiile din adolescenta nu prea tin, fiindca la varsta aia esti instabil sentimental si azi iti place de cineva, maine de altcineva. Sunt si exceptii, intr-adevar, dar asta nu inseamna nimic.

| Hαppiηеss a răspuns:

Ai 15 ani si nu ai mai avut o relatie de 3 ani, adica tu la 12 ani aveai iubit.
Sa sti ca eu la 12 ani inca ma jucam cu papusile, penibil nu?
Iti dau un sfat : lasa baietii si preocupa-te de scoala, invata, citeste o carte, fa lucruri specifice varstei traieste-ti copilaria.
O sa ai suficient timp sa te indragostesti si sa iti faci si iubit, toate la timpul lor.

| marinaa9 a răspuns:

Cunosc persoane care ai 18 ani si nu au avut nici primul sarut.Pur si simplu nu ti-ai gasit o peroana pe plac insa mai ai timp.Cand te astepti mai putin te vei indragosti.