| Sadop a întrebat:

Buna TPU.
Deci am cunoscut un tip ( X ). E de treaba, grijului, amuzant.E super,intr-un cuvant. In fine, ma place, ne-am combinat, totul bine si frumos pana cand pe mine a inceput sa ma sune un alt tip ( Y ), pe care pana atunci nu-l cunosteam. Am facut cunostinta, ne-am intalnit ( ca prieteni si viitori colegi ). Faza e ca Y mi-a propus o relatie. Si el e foarte de treaba, glumet, finut, dar e genul care umbla cu mai multe, nu se rezuma numai la una.
Eu nu pot sa spun ca-l iubesc pe vreounul dintre ei, dar de placut ii plac.
Pe prieten n-as vrea sa-l insel, cel putin as vrea alta modalitate.
Sfaturi?!
P.S. Sunt fata, in ciuda numelui. Nu e contul meu.

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

"Nu da pasarea din mana pentru cea de pe gard" - asta ar trebui sa te lamureasca. nu inteleg de ce ai vrea sa renunti la actualul tau prieten, care tine la tine si numai la tine, pentru un nou coleg care pe langa tine le mai strange in brate pe alte 5 si le spune aceleasi lucruri care ti le spune si tie. chiar nu inteleg de ce mai exista aici un semn de intrebare. vrei sa te gandesti mereu ca daca merge la alta, daca vorbeste cu alta, daca o pupa pe alta, daca daca daca? Daca*laughing* asta vrei atunci renunta la actualul si combina-te cu macho'ul ala care o sa va fraiereasca pe toatewinking
gandeste-te 5 minute la rece *fara fluturi in stomac* la amandoi, care merita dintre cei doi? care este prietenul aproapte perfect? daca raspunsul tau e Y atunci...ce sa zic, fa ce crezi tu, dar daca raspunsul e X sti ce sa faci.
Nu te lasa manipulata de un chip dragut si cateva vorbe, oamenii sunt mult mai diferiti decat ceea ce par la prima vedere.

7 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Pai ce poate fi mai simplu daca ala umbla cu mai multe? Ramai la relatia ta cu actualul si incearca sa pierzi relatia cu celalalt! Nu o sa te ajute cu nimic daca stai cu doi baieti deodata...

| Cristiann25 a răspuns:

Mai bine te desparti si de actualul daca tot nu-l iubesti ca nu are rost. Daca deja te gandesti ce sa faci in legatura cu altul e clar!

| Sadop explică (pentru Cristiann25):

Dupa mine o iubire nu rasare asa, dintr-un copac. In fine, multumesc de raspuns.

| Cristiann25 a răspuns (pentru Sadop):

Pai nu rasare ca doar nu am spus asta! Dar NU poti atunci cand esti intr-o relatie sa te gandesti la altul ca daca incepi asa e clar pe mai departe!

| e7d7n7 a răspuns:

Cam multe variabile, stai că mă pierd!

| Atheea a răspuns:

Daca il placi pe Y e clar ca nu il placi suficient de mult pe Xwinking renunta la X, nu-ti spun sa te combini cu Y dar...e clar ca nu ti-a captat X atentia atat de mult cat sa ajungi sa te indragostesti de el, va fi o relatie esuata daca continui cu elwinking Succes!