Rainbow,a aplicat psihologie inversa cu tine,ca sa se asigure de un rezultat pozitiv.
Asteapta si nu te ambala prea mult,sa vezi cum decurge toata povestea.
El stie acum ca poate fi cu tine. Daca te cauta,daca iti da dovezi reale de afectiune,e bine. Daca nu, nu ai pierdut nimic.
Deci, asteapta!
Eu zic sa mai lasi timpul sa mai treaca pentru a te asigura ca nu e ceva trecator si sa iti dai seama daca nu e orgoliu la mijloc si vrei sa ii arati tu ca poate sa fie cu tine.
In orice caz daca te place o sa te placa si peste 1 saptamana, 3 sau o luna.
Deci mai rabda si tu.
Eu zic ca ar trebui sa incerci fara a te implica prea mult( in caz de despartzire sa nu suferi) vezi cum se comporta si ce interes iti poarta.
Daca da dovadata de afectiune si iubire atunci pastreaza`l! :*
Cred ca ar trebui sa incerci daca este un baiat de treaba, dar nu-ti fa griji cu asa cuvinte el sigur te place ceredema succese in toate si succese la relatie sper ca te-am ajutat)
Buna! ce sa zic esti in aceeasi situatie ca si mine a aparut in sc un baiat cel mai dragut si cel mai de treaba, asa il consideram toate fetele. Pana la urma ne-am batut pentru el. Mi-a zis ca sunt draguta dar are prietena, urmatoarea zi ii spune colegelui lui sa-mi spuna ca daca sar desp de pr sa ar avea sanse la mine. si cumv m-am lasat dusa de val. la inceput da dovada ca e cel mai tare si ca nu ar face cv sa sufere fetele, si un coleg a vb cu el si a zis ca is draguta dar pe cat de draguta atat de proasta si ca ma joaca pe degete cum vr el si chestii. am suferit ff mult te-as sfatui sa il incerci prima data sa fii sigura ca nu e un nesimtit ca toti ceilalti acum astia ni`s baietii funda?
beausingurlamasamea întreabă: