Salut,nu trebuie sa iti faci foarte multe griji am avut si eu asemenea caz ca al tau si nu numai o data si nu s-a intimplat nimic, desigur ca dupa o saptamana de la intimplare ar fi bine sa faci un test...Nu mai fi ingrijorata draga mea, toate se rezolva...te pup si ai grija de tine!
Da exista posibilitatea sa ramai insarcinata deoarece daca ati facut sex neprotejat poate sa mai fi ramas sparma pe penis de cand s-a terminat prima data sau daca s-a spalat dupa ce ati inceput al 2-lea contact. din penis iese un lichid incolor care de asemenea contine putini spermatozoizi. dar sunt foarte putine sanse sa ramai doar de la acel lichid doar daca nu s-a terminat a 2 oara in tina. deci pe viitor recomand folositi prezervativ:* sper ca te-am ajutat si pentru cel mai sigur raspuns fa un test de sarcina dar acesta doar dupa 2 saptamani de la data in care presupui ca ai ramas insarcinata sau daca crezi ca ai ramas si esti sigura ia pastile ex: pilula de a 2 zi [recomanD]Bafta!:* funda
Depinde daca cel cu care ai intretinu contactul sexual mai avea sperma la primul contact si nu stiu eu zic sa facib repede testul
Sansele de a ramane insarcinata prin sex neprotejat sunt de la 4 la 27%, depinde si de perioada menstruala in care te afli.
Si sunt sanse pentru ca in timpul sexului partenerul elimina spermatozoizi pentru ca se excita, asa numita picatura a placerii, deci sanse sunt nu iti face griji . Invatatura de minte sa va fie.