Uita-l fara sa mai stai pe ganduri, fara regrete, fara nici o parere de rau sau lacrimi, Nu te-a iubit cu adevarat iar faptul ca te-a lasat stiind ca te va face sa suferi scoate si mai tare in evidenta infantilismul sau precum si caracterul lui de persoana infama in comportament, purtare si sentimente.
Cred ca ai dreptate pentru ca si atunci cand era cu mine inca se dadea la alte fete, le punea mana pe cur etc... iar cand cineva intreba daca suntem impreuna el zicea ca nu stie sau ca suntem gen prieteni cu beneficii.Pe mine ma ranea cand zicea ca suntem prieteni cu beneficii altora, dar ma gandeam ca poate zice asa ca ii e rusine sa zica.Dar vad ca lui nu i.a pasat deloc. Mie imi e aiurea sa dau ochii cu el, desi sunt nevoita s.o fac pentru ca suntem colegi, dar el n.are stres, ma suna pentru teme, ma baga in seama, e ca orice alt prieten.
Cati ani are? Daca e de varsta ta poate e inca neexperimentat si nu a vrut sa mai fie cu tine, sunt mai importanti prietenii sau daca e mai mare te considera imatura si nu vrea un copil langa...
motive sunt multe, aiurea e ca inca te mai ia in brate, uita-l
Cred ca a vrut sa incerce cum esti, si-a dat seama ca nu poate mai mult cu tine deocamdata si a hotarat sa se raceasca de tot. poti totusi sa ii ceri sa fie sincer 2 secunde cu tine si sa iti spuna ce inseamna toate astea. chiar daca mai sunt cateva lacrimi acum, descarca-te si mergi mai departe, dragostea nu se termina la primul Canuta-on-sucit! succes!
Fetito,de unde ma rog ai vrea sa stim noi de ce s-a despartit cand tu te-ai descris ca fiind perfecta fara sa fii comis vreo greseala? Daca comportamentul e acelasi si inainte si dupa probabil asa e natura lui, poate pur si simplu nu stie sa iubeasca sau sa faca diferenta inca intre o simpla prietena si o iubita.
Poate si-a dat seama ca nu s-a descurca intr-o relatie si a decis sa readuca totul la stadiu de dinainte. Poate din cauza asta si comportamentul lui.
Vezi? Sunt cam multi de "poate".